<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> NS11 den robuste og fleksible LED loesning
NS11: den robuste og fleksible LED løsning

Annonce

NS11: den robuste og fleksible LED løsning

NS11 er en indbygget lampe, et såkaldt LED downlight. Modellen fås med et enkelt standarddesign, der kommer i fem variationer.

NS11's forskellige variationer og lumenpakker gør, at det er muligt at finde en lampe, der passer til ens unikke behov. 

Du kan læse mere om NS11 her. Du er også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan LED kan give dig store besparelser. 

Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com