<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> NS15 eksklusivt vandtaet LED spot
NS15: eksklusivt vandtæt LED spot

Annonce

NS15: eksklusivt vandtæt LED spot

NS15 er et vandtæt LED spot i høj kvalitet. Spot armaturet er kraftigt og robust, men samtidig designet i et minimalistisk og flot finish.

NS15 kan med fordel benyttes til boligbyggeri, hoteller og restauranter. Kendetegnet ved denne model er dens flotte og varme lys.

Du kan læse mere om NS15   her  eller   kontakt os   gerne for mere information.
Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com