<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> NS66 vaegmonteret armatur med Wall washing effekt
NS66: vægmonteret armatur med Wall washing effekt

Annonce

NS66: vægmonteret armatur med Wall washing effekt

Wall washing effekten hos NS66 giver en flot indirekte belysning og en god stemning i rummet

Det unikke ved NS66 er, at denne lampe kan monteres i væggen, hvorefter den skaber den såkaldte ’wall washing’ effekt, hvis den peges imod en bar væg. NS66 giver dig desuden en enestående lyskvalitet, uden at der gås på kompromis med energibesparelsen. Energibesparelsen kan således være helt op til 85 % hvis sammenlignet med traditionelle halogenlamper.

Du kan læse mere om NS66 her. Du er også velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om LED.

Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com