<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> NS97 udendoersspot med flot LED lys
NS97 - udendørsspot med flot LED lys

Annonce

NS97 - udendørsspot med flot LED lys

NS97 kan med fordel anvendes til urbane projekter, herunder f.eks. belysning af bygninger og udendørs objekter.

Med NS97 får du en LED lampe, der er robust og vandtæt samt giver intens belysning. NS97 leveres i en diskret matsort farve, som sikrer, at fokus ligger på den belyste bygning eller objekt fremfor lampen.  

Du kan læse mere om NS97 her. Du er også velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om LED. 

Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com