Ny LED model fra Normasym: NS23 - den optimale erstatning til lysstofrør

Annonce

Ny LED model fra Normasym: NS23 - den optimale erstatning til lysstofrør

NS23 er den mest optimale erstatning til traditionelle lysstofrør, idet det er den første og eneste direkte 1:1 LED erstatning tilgængelig. 

NS23 kan med fordel anvendes i f.eks. supermarkeder og kontorbygninger. NS23 kan bryste sig af at have den højeste energieffektivitet i Europa med 142lm/W, og dette sparer dig for helt op til 75 % i energiforbrug.

Du kan læse mere om NS23 her eller kontakt os gerne for mere information. 

Normasym

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Email: