<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ny belysningsloesning Radisson Blu Scandinavia Hotel opnaer massive besparelser
Ny belysningsløsning: Radisson Blu Scandinavia Hotel opnår massive besparelser

Annonce

Ny belysningsløsning: Radisson Blu Scandinavia Hotel opnår massive besparelser

Normasym udviklede en unik LED belysningsløsning til Radisson Blu Scandinavia Hotel, som både gav hotellet bedre og billigere belysning. 

Med den nye og effektive LED belysningsløsning fra Normasym opnåede Radisson Blu Scandinavia Hotel en energibesparelse på hele 85 %. 

Du kan læse mere om belysningsudfordringen samt løsningen her

Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com