<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ny effektiv LED loesning p Uno X tankstationer giver store energibesparelser og kundetilfredshed

Annonce

Ny effektiv LED løsning på Uno X tankstationer giver store energibesparelser og kundetilfredshed


Med den nye belysningsløsning fra Normasym opnåede Uno X ikke blot massive energibesparinger men også mere indbydende tankstationer til glæde for kunderne. 

Du kan læse mere om, hvordan vi hjalp Uno X til en ny effektiv belysningsløsning  her
Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com