<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Plejecenter opnaer energibesparelse p hele 50 med ny belysningsloesning
Plejecenter opnår energibesparelse på hele 50 % med ny belysningsløsning

Annonce

Plejecenter opnår energibesparelse på hele 50 % med ny belysningsløsning

Plejecentret Hørgården opnåede en stor energibesparelse med installeringen af en ny, effektiv LED løsning fra Normasym. 

Som en del af en generel modernisering af plejecentret, skulle Plejecentret Hørgården have en ny belysningsløsning. Til denne opgave kontaktede de Normasym. 

Læs her hvordan vi løste opgaven for plejecentret. 

 

 

Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com