<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Svendborg Kraftvarme A S massiv energibesparelse med ny LED belysningsloesning
Svendborg Kraftvarme A/S: massiv energibesparelse med ny LED belysningsløsning

Annonce

Svendborg Kraftvarme A/S: massiv energibesparelse med ny LED belysningsløsning

Svendborg Kraftvarme A/S ønskede en miljørigtig og energibesparende løsning. I samarbejde med Normasym fik Svendborg Kraftvarme A/S en unik belysningsløsning, der levede op til alle forventninger. 

Svendborg Kraftvarme A/S stod overfor en belysningsudfordring. Faciliteterne blev oplyst af store gamle 400W højtryksnatriumlamper og halogenlamper, som havde gulligt lys i dårlig kvalitet. Denne belysningsløsning medførte desuden store energiudgifter samt regelmæssig vedligeholdelse og udskiftning.

Du kan læse mere om, hvordan Normasym løste Svendborg Kraftvarme A/S's udfordring her

 

Normasym
...

Normasym

Normasym er en dansk LED-virksomhed stiftet af iværksætteren Rune Søgaard Larsen. Virksomheden er beliggende i København med produktion i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym har til hensigt at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Dette har skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Web:
Email:   hello@normasym.com