<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Innovative udend rsm bler med social interaktion NY
Innovative udendørsmøbler med social interaktion

Annonce

Innovative udendørsmøbler med social interaktion


Plateau er en ny serie udendørsmøbler fra out-sider a/s i København, der er udviklet i tæt samarbejde med Holscher Design.


Med lanceringen af Plateau rækker out-sider a/s endnu engang ud mod fremtiden, idet den nye møbelserie byder på en række meget spændende udvidelsesmuligheder, hvoraf nogle allerede er undervejs og andre på vej fra skitseblokken til tegneprogrammet.

 

I sin grundform er Plateau et bord med en integreret bænk, hvor bænken omkranser hele bordet, og inviterer til fælles samvær. Et demokratisk møbel til eksempelvis det lokale mødested på havnen, pladser og torve rundt om i byen, parken ved museet, eller andre grønne byrum - eller til taktikmøderne i fodboldklubben (Plateau har plads til 12 personer).

 

Læs mere om Byrum

 

 

Men Plateau kan også være et samlingssted for eleverne i en skole eller et gymnasium, hvor der skal laves gruppearbejde, eller bare hænges ud med kammeraterne. Og så kan Plateau også fungere som et mødested på arbejdet, hvor der kan spises frokost med kollegerne, eller i et stort atrium - eller anvendes som rasteplads på enhver hovedvej. Plateau skal være et mødested for alle, og selvfølgelig er out-sider a/s i fuld sving med at lancere en version, der giver nem adgang for både gangbesværede og kørestolsbrugere.

 

Læs mere om Møbler

 

Plateau har imidlertid også en indbygget fremtid, der er ret interessant. Møblet er designet med seks metal disc i børstet, rustfrit stål - to i bordpladen og et i hvert hjørne af bænken. Disse er ikke bare en æstetisk detalje, men er faktisk tiltænkt fremtidige muligheder for at kunne udbygge og supplere serien med f.eks. ryglæn, overdækning, eller med solceller til drift af computere/opladere/wi-fi/lys, eller ildfaste plader til at grille mad. Det bliver spændende at se, hvad der kommer ud af det – især når brugere og kunder begynder at byde ind med forslag til nye løsninger.

 

 

De mange anvendelsesmuligheder med Plateau skyldes først og fremmest det gennemtænkte design og solide materialevalg. Stellet er lavet af stålrør, der enten leveres galvaniserede eller pulverlakerede i en grå nuance. Bordplade og siddeflade er udført i UV-resistent og vejrbestandigt højtrykslaminat (HPL), der er designet til at kunne stå udendørs hele året med et minimum af vedligeholdelse, kun vand og sæbe. Indtil videre leveres Plateau i seks forskellige standardfarver på borde og siddeflader, men man kan sagtens tilvælge mønstrede overflader eller andre farver.

 

Plateau er et slankt og minimalistisk møbel med sit helt eget udtryk. De store, afrundede hjørner danner en semi-elliptisk geometri, hvor det praktiske, rektangulære bord er smeltet sammen med det cirkulære bords mere inkluderende form. Det sikrer blandt andet en god øjenkontakt hele bordet rundt, hvor alle kan være med og dermed deltage aktivt i det sociale samvær.

 

Den geometriske form gør, at bordet har en optimal udnyttelse af gulvarealet, idet hjørnerne indgår som siddepladser. 12 personer kan således få god plads rundt om Plateau. Det er et helt fodboldhold, plus en træner - eller noget helt andet.

Out-sider

Out-siders produktunivers er primært udendørs sidde- og opholdsinventar. I vor design-filosofi angiver vi bl.a., at vi skaber multifunktionelle produkter på tværs af aldre – og ses dette i sammenhæng med vore kollegaers produkter, kan det opleves i denne produkt-positionering.  

Out-sider indretter byrum, parker og skoler med bænke, borde, pullert.

Kontaktinformation
Out-sider a/s
Kigkurren 8A
2300 København S
Tlf:2261 7420
Web:
Email:   info@out-sider.dk