<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Udendoersmoeblermedpladstilalle
Udendørsmøbler med plads til alle

Annonce

Udendørsmøbler med plads til alle

Out-sider a/s lancerede sidste år udendørs møbel-serien PLATEAU i samarbejde med Holscher Design. Da ca. 15% af befolkningen er gangbesværede eller permanent handicappede, var det naturligt at videreudvikle bordserien med 3 udgaver, for at skabe plads til alle.
Bordserien PLATEAU er udviklet i 3 versioner, der sørger for at alle kan være med om bordet.

PLATEAU O er grundmodellen - et langstrakt O-formet bord med en integreret bænk hele vejen rundt. Her får man plads til 10-12 personer.

PLATEAU I omsluttes af to bænke om bordet som en parentes med plads til en kørestol i hver ende. Her får man plads til 6-8 personer, inklusive to kørestolsbrugere.

PLATEAU L består af to L-formede bænke forskudt langs bordet i en flad diagonal. Designet letter brugen for gangbesværede, der ikke behøver at svinge benene ind over bænken. PLATEAU L giver også plads til at børn i klapvogn sidder med ved bordet. Her er der plads til 8-10 personer.


Læs mere om MøblerPLATEAU I’s to bænke omgiver bordpladen som parenteser, og skaber plads til to kørestole. Plads til 6-8 prs. inklusive to kørestolsbrugere.     


Designet og teknikken

PLATEAU-serien er let og svævende, nærmest grafisk, i sit udtryk: bænkenes elegant afrundede hjørner omfavner bordpladen, og sikrer øjenkontakt hele vejen rundt. Så kan alle være med.

Understellet er fremstillet af varmgalvaniseret stål med siddeflader og bord i UV-resistent højtrykslaminat (HPL). Materialerne er robuste og vedligehold kræver kun vand og sæbe. Graffiti fjernes let. Møblerne fremstår lige smukt inde som ude: i sne, regn og solskin.


 

Læs mere om Byrum

 


Anvendelsen

PLATEAU tilfører rummet karakter enten enkeltvis eller i flotte og funktionelle formationer. Skaber smukke og sociale mødesteder: ved havnen, foran det lokale museum, på pladser og i grønne byrum. Hvad enten det er taktiksnak i fodboldklubben; elever på gruppearbejde; eller medarbejdere, der holder pause i det fri: PLATEAU giver plads til mødet.

Out-sider

Out-siders produktunivers er primært udendørs sidde- og opholdsinventar. I vor design-filosofi angiver vi bl.a., at vi skaber multifunktionelle produkter på tværs af aldre – og ses dette i sammenhæng med vore kollegaers produkter, kan det opleves i denne produkt-positionering.  

Out-sider indretter byrum, parker og skoler med bænke, borde, pullert.

Kontaktinformation
Out-sider a/s
Kigkurren 8A
2300 København S
Tlf:2261 7420
Web:
Email:   info@out-sider.dk