1708600922-foqe64h5NoviBrickudstillingsmodel12

Novibrick Facadesystem

NoviBrick udstillingsmodel 12

 

HVAD ER NOVIBRICK FACADESYSTEM?

NoviBrick facadesystem er et system, der gør det nemt at erstatte traditionelle mursten og stenbeklædning. Det består af aluminiumsskinner og plastiklister, der let kan monteres og demonteres. Det er en mere miljøskånsom og hurtigere løsning end traditionelt murværk.

 

OM NOVIBRICK FACADESYSTEM

NoviBrick facadesystem kan bruges til både bygnings facader og indervægge. Det kan nemt fjernes og genbruges, hvilket øger levetiden og reducerer affald. I modsætningen til traditionelle metoder, der ofte involverer nedrivning og spild, kan NoviBrick facadesystem bruges igen.

 

ENKEL MONTERING MED NOVIBRICK FACADESYSTEM

NoviBrick facadesystem gør byggeprocessen mindre besværlig. Du kan nemt hænge stenene i aluminiumsskinnerne og fastgøre dem. Det er også hurtigt at fjerne og genmontere dem.

 

VELEGNET TIL FORSKELLIGE PROJEKTER

Uanset om du arbejder på et nybyggeri eller en renovering, kan NoviBrick facadesystem bruges. Det kan monteres i alle vejrforhold og giver en flot finish både indendørs og udendørs.

 

BESPARELSER MED NOVIBRICK FACADE SYSTEM

NoviBrick facadesystem er omkostningseffektivt og reducerer spild. Det kan genbruges.

 

EN FREMTID MED NOVIBRICK FACADESYSTEM

NoviBrick facadesystem er mere end bare et produkt – det er et skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Det tilbyder en æstetisk tiltalende mulighed uden at gå på kompromis med kvalitet.

 

billede væg