1

Recticel Eurowall E® PIR hulmursisolering

 

Effektiv termisk isolering med slankere vægge og større lysindfald.

 

Med Eurowall®s  gode isoleringsværdi kan man reducere isoleringstykkelsen og dermed vægtykkelsen. Dette betyder flere effektive m² i huset, bedre lysindfald ved vinduer og flotte slanke vægge. Derudover eliminerer man risikoen for fugt og svamp i væggen, da isoleringen ikke optager fugt. Eurowall® har sine store fordele ved nybyggeri, men kan med stor fordel også anvendes ved renovering.

 

2
3
 
 

 

Effektiv termisk isolering

Eurowall E® isoleringsplader giver effektiv termisk isolering til hulmursapplikationer. Det anlagte fer og not system med Recititape® giver højere isolering, reducerer termisk brodannelse og medvirker til øget vindtætheden. Eurowall E® er en termisk isoleringsplade opbygget med en hård kerne af polyisocyanurat (PIR skum). For- og bagside er dækket af en gasdiffusionstæt flerlagsolie der er PEFC-mærket. Pladen er forsynet med mållinjer. 

 

Ved brug af Eurowall E® kan følgende fordele opnås:

  • Fer/not system øger vindtætheden og minimerer eventuelle kuldebroer
  • Trykfast, formstabil og fugtresistent
  • Tyndere ydervægge kan være med til at give bedre lysindfald og flere netto m²
  • Reaktion på brand Euroklasse E (produkt)
  • God termisk ydeevne: λD = 0,022 W/mK
  • Nem og hurtig montage
  • Den damptætte flerlagsfolie er PEFC-mærket
  • Ventilering mellem isolering og klimaskærm er med til at sikre et sundt murværk
  • Isoleringspladerne kan anvendes ved både nybyggeri og renovering

 

4

 

Case story - Eksklusivt énfamiliehus

Et spændende byggeprojekt, hvor vores innovative isoleringsløsninger har spillet en afgørende rolle. Projektet omhandler et ekstraordinært énfamiliehus på 400 m² og 430 m² garage, der krævede en ekstra indsats for at opnå de nødvendige energirammer. Vores isoleringsprodukter blev implementeret i vægge, gulve og lofter for at opfylde disse krav og skabe en energieffektiv konstruktion ud over det sædvanlige.

I den medfølgende video kan du lytte til arkitekt Claus Bødtker og murermester Glenn Østergaard. De deler deres tanker om, hvorfor de valgte at benytte vores PIR isolering med en imponerende Lambda-værdi på 22 i dette projekt. Videoen giver også et indblik i de mange fordele ved at anvende PIR isolering i et byggeprojekt af denne karakter.

 

Se video herunder

 

 

Hvis du står over for et kommende byggeprojekt og ønsker en effektiv isoleringsløsning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til en uforpligtende samtale, hvor vi kan rådgive dig om de bedste isoleringsmuligheder.