<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> TAeNK BAeREDYGTIGT MED PIR PUR SKUMISOLERING til hele byggeriet
Panelbyg

Annonce

Tænk bæredygtigt med PIR / PUR Skumisolering til hele byggeriet

Recticel er et højeffektivt isoleringsmateriale med en lambda-værdi (λD) ned til 0,022 W/mK.

 

Panelbyg er leverandør af Recticel kvalitets isolering. Den nyeste generation af PIR/PUR skumisolering, der opfylder fremtidens krav til energi og byggeri:

 

  • Op til 90% bedre isoleringsevne i forhold til traditionel isolering
  • Bæredygtigt: Lavt energiforbrug ved fremstilling
  • Letvægtsmateriale: Lav CO2-udledning ved transport
  • Fugtresistent, tryk- og formfast: Bevarer den høje isoleringsværdi i hele levetiden
  • Slankere konstruktioner: Giver flere netto m2
  • Enkel montage: Let håndterbare formater og et unikt fer/not-system
  • Lang levetid
  • CE-godkendt og Keymark-certificeret til byggeri i hele Europa

 

Det uforudsigelige danske vejr gør det udfordrende at forhindre fugt på byggepladserne. Men hvordan imødegår man denne udfordring? Panelbyg har en løsning i form af en hulmursisolering, der ikke optager fugt, og som samtidigt tilføjer flere m² til boligen i kraft af den gode isoleringsværdi. Op til 90 % mere effektiv end andre gængse isoleringsmaterialer.

 

Læs også: PANELBYG i nyt domicil

 

Eurowall isoleringsplader er produceret af PIR skum, som har en utrolig høj isoleringsværdi samt er vandafvisende og formstabilt. Fordelene er mange, men først og fremmest slipper man for, at isoleringen optager fugt i byggeprocessen og derved danner svamp eller skader murværket på sigt. Men hertil er det værd at bemærke, at med så høje isoleringsværdier kan man tilmed nøjes med væsentligt tyndere ydervægge. Det betyder, at man med væsentligt smallere vægge til følge får flere kvadratmeter i boligen. I et klassisk typehus på 170 m² vil man kunne opnå ca. 8,5 m² ekstra takket være den effektive hulmursisolering. Med de kvadratmeterpriser vi ser i Danmark, er valget af en effektiv isolering derfor en stor økonomisk gevinst for andet end blot varmeregningen.

 

Isolering (002)

 

 

Montering af isolering

 

Vi kan kontaktes for uforpligtende tilbud på tlf. 8832 1770 eller info@panelbyg.dk

Kontaktinformation
Panelbyg ApS
Industriparken 16
6880 Tarm
Tlf:88 32 17 70
Email:   info@panelbyg.dk