6

Nikolaj fik en læreplads

Gennem sit forløb som Tagdækker Trainee har 27-årige Nikolaj B. Lind sikret sig en plads som tagdækkerlærling hos Viika Tagdækning i Esbjerg.

 

I filmen herunder giver han et indblik i hverdagen som tagdækkerlærling, og hvorfor det er et drømmejob for ham. Nikolaj fortæller desuden, hvordan forløbet som Tagdækker Trainee har banet vejen og klædt ham på til hverdagen som lærling.

 

 

 

 

Ledige kommer i uddannelse og job

Ledige kommer i job og uddannelse i et samarbejde mellem Phønix Tag Materialer A/S, tagdækkerbranchen, Learnmark Efteruddannelse, arbejdsmarkedets parter og arbejdsmarkedskontorerne i STAR. Mere end 80% af deltagerne i Tagdækker Trainee-forløb går videre i job eller uddannelse.


I tæt samarbejde med tagdækkervirksomheder i hele Danmark, afsøger Phønix behovet for arbejdskraft. Relevante jobåbninger formidles, via Jobservice Danmark, videre til lokale jobcentre, som herefter arbejder målrettet på at finde de rette kandidater til virksomhederne.


Gennem et 10-ugers forløb med 6 ugers AMU-opkvalificering og 4 ugers praktik bliver den enkelte trainee opkvalificeret både teoretisk og praktisk, så den ledige er godt rustet til at udføre arbejdet på taget og samtidig kender jargonen og arbejdspresset på en byggeplads.

 

Uddannelsesansvarlig Casper Bechgaard Kristensen fra Phønix siger: "Det er vigtigt at opbygge robusthed med udgangspunkt i deres egne ressourcer og styrke."


Tagdækker Trainee-forløbet afholdes to gange om året, hos Phønix Tag Materialer A/S i Vejen.

 

Læs mere om Tagdækker Trainee-forløbet:

 

Video om de praktiske detaljer

Brochure 

Hjemmeside   

Facebook     

 

Kontaktinformation