<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nye Revit BIM objekter paa tagterrasser parkeringsdaek og groenne tage
Phønix Tag Materialer

Annonce

Nye Revit/BIM-objekter på tagterrasser, parkeringsdæk og grønne tage

 

Nu kan du hente 25 nye 2D-detaljer og 15 nye 3D-objekter her på Phønix Tag Materialers hjemmeside. Og samtidig kan detaljerne også hentes via Ajour Systems gratis plugin til Revit.

 

– Detaljerne er udviklet i tæt dialog med arkitektvirksomheder, der også har testet tegningerne. De kan derfor bruges uden efterbearbejdning, siger projektchef Dorthe L. Hartung fra Phønix Tag Materialer.

 

Der er nu tilføjet otte detaljer med forskellige opbygninger af tagterrasser samt syv nye varianter af detaljer i forbindelse med parkeringsdæk. Samtidig er der blevet plads til tegninger over intensive grønne tage og taghaver. Sidst men ikke mindst findes også nye detaljer, som viser ventilation af tagkonstruktionen – et område, hvor der hyppigt opstår fejl.

 

I forvejen rummer Phønix Tag Materialers bibliotek mere end 100 forskellige Revit-objekter i 2D og 3D. Hovedparten af biblioteket består af detaljekomponenter af materialer, der typisk anvendes til detaljering som for eksempel mursten, konstruktionstræ og gipsplader. Men der findes både opbygninger, detaljer og overflader.

 

Læs mere om det danskudviklede BIM-værktøj fra Ajour

 

Hvad er BIM?

 

  • BIM står for Bygnings Informations Modellering og refererer til en samlet digital model af et bygningsværk, som anvendes på landets tegnestuer til planlægning, design og modellering.

  • BIM-arbejdsmetoden er med til at sikre bygherren høj kvalitet i byggeriet og anvendes samtidig som et økonomisk styringsværktøj til brug for driften.
Kontaktinformation
Phønix Tag Materialer
Vester Allé 1
6600 Vejen
Tlf:79 96 21 21
Email:   info@phonixtagmaterialer.dk