<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> I direkte dialog med omgivelserne
I direkte dialog med omgivelserne

Annonce

I direkte dialog med omgivelserne

Der er både uanede funktionelle og uanede visuelle muligheder ved perforerede facadeplader. RMIG ImagePerf kan anvendes til at afskærme og lege med lyset på nye måder, men perforeringen også kan udnyttes til skiltning eller branding.

 

 

Tekst af Mikkel Weber Sandahl

 

RMIG ImagePerf er en mulighed for at slippe den kreative frihed løs og give arkitekturen en ny dimension. Man kan således omdanne metalfacaden til et lærred, hvor fotografier, grafisk design og illustrationer kan gengives i stor skala.

 

Den funktionelle facade – ikke kun til pynt

Når man som arkitekt arbejder på et projekt, så er der altid overvejelser over hvordan, man kan fremhæve bygningens særegenhed, samtidig med man ikke kompromitterer den grundlæggende vision.

 

- Vi kan gengive billeder ved at variere hulstørrelse, type og afstand, så de geometriske mønstre kan skabe indtryk af tredimensionelle billeder. Vi har leveret facadeplader med RMIG ImagePerf til både skoler og virksomheder, som ønsker at kommunikere med omverdenen direkte på deres facade. Det kan eksempelvis være Østjysk Våbenhandel, der har fået et smukt fasanmotiv på facaden, og det kan være en butik, hvor LED-belysning bag perforeringen skaber liv på parkeringspladsen, når det er mørkt, udtaler Key Account Manager Steffen Andersen fra RMIG.

Læs mere om Glas og Facader 

RMIG faciliterer den kreative proces

De perforerede plader hører under RMIGs City Emotion program, der henvender sig til arkitekter og bygherrer, som sætter pris på smuk og innovativt bygningsdesign. RMIG City Emotion lægger vægt på det æstetiske udtryk og udlever passionen for kreativt urban design ved at tilbyde innovative teknologier og materialer, der kan hjælpe med at realisere de mest ambitiøse bygningsprojekter.

 

RMIG er verdens førende producent af perforeret metal, og man har stor erfaring med at finde den mest optimale løsning til det enkelte projekt, samtidig med at man kan hjælpe med at realisere de mest ambitiøse projekter. Man leverer perforeret metal og strækmetal til en lang række formål, og virksomheden anvendes ofte som sparringspartner på området, så man får den helt rigtige løsning til den enkelte bygning, hvor dennes identitet og udtryk forstærkes.

 

Ud over facadebeklædning har RMIG leveret perforerede løsninger til andre bygningsdele, såsom akustikbeklædning, lofter, belysningsløsninger, rækværk og byrumsinventar. 

Kontaktinformation
RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Tlf:44 20 88 00
Email:   info.dk@rmig.com