<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> RMIG Perforering Facade
RMIG Perforering, Facade

Annonce

RMIG Perforering, Facade

Queen Elizabeth Olympic Park, P-hus

RMIG kan hjælpe dig med at implementere dit byggeprojekt. Om det gælder en perforeret, præget eller profileret facade eller en kombination, så kan vi hjælpe dig. Vores faguddannede personale er parate til at hjælpe dig med design-input og forslag baseret på dine særlige behov. Vi laver tegninger af pladerne, der godkendes af dig, inden produktionen igangsættes. Vi kan producere pladerne til din facade fortløbende og nummerere de individuelle plader. Dette kan være en fordel, når pladerne skal monteres på et stort facadeprojekt.

Dine fordele
Vi perforerer ikke kun men tilbyder også at klippe, bukke, forme og stå for yderligere efterbehandling. Vi kan levere de flade, perforerede plader direkte til dig, eller hvis du ønsker det, kan vi også klare sekundære opgaver som fx:
- Klip
- Buk
- Boltehuller er svik
- Valsning og formning
- Svejsning
- Overfladebehandling (glavanisering, anodisering, lakering mv.)

Vi tilbyder gerne at levere en mock-up til godkendelse. Derudover ved vi, hvor vigtigt det er, at dine facadeplader ankommer i god behold, og vi har stor erfaring med at emballere produkter for at hindre skader under transport.

Hvis der er brug for justeringer eller ændringer i løbet af projektet, er vi selvfølgelig fleksible.

Få inspiration på RMIG City Emotion.

Kontaktinformation
RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Tlf:44 20 88 00
Email:   info.dk@rmig.com