<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> RMIG Perforering R kv rk
.-.
RMIG Perforering, Rækværk

Annonce

RMIG Perforering, Rækværk

Bismarckturm

Hos RMIG har du stor valgfrihed, når det drejer sig om perforerede plader til trappegange, balkoner og rækværk. Også når du skal vælge materiale, har vi et stort udvalg, uanset om det er alm. stål, aluminium, rustfrit stål, messing eller andre materialer. Fortæl os, hvad du har brug for, så finder vi den bedst mulige løsning til dine behov.

Skræddersyede perforerede rækværk
Udover at perforere plader i dit design kan vi tilbyde buk, svik, formning, boltehuller og lignende. Vi tilbyder naturligvis at levere et helt færdigt produkt, så du ikke skal bruge tid på efterbehandling som lakering, galvanisering eller anodisering.

Perforerede plader fra lager
Hos RMIG finder du verdens største udvalg af perforerede plader fra lager - også til rækværk.
Til såvel perforerede plader som til strækmetal kan vi tilbyde rammeprofiler. Ved at anbringe en profil rundt om fx en klippet perforeret plade kan du skabe en rund kant og gøre pladen stærkere, mere sikker og egnet til rækværk.

Inspirerende eksempler
På vores hjemmeside finder du et bredt udvalg af eksempler, hvor arkitekter, entreprenører og andre byggevirksomheder har valgt produkter og løsninger fra RMIG City Emotion.
Kontaktinformation
RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Tlf:44 20 88 00
Email:   info.dk@rmig.com
RMIG-Perforering--R-kv-rk