<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Stort potentiale med str kmetal nbsp
Stort potentiale med strækmetal 

Annonce

Stort potentiale med strækmetal 

Flere arkitekter har fået øjnene op for mulighederne med strækmetal, hvilket skyldes de mange æstetiske og funktionelle fordele, som gør materialet til et oplagt valg til projekter med beton, stål og glas.

 

Tekst af Mikkel Weber Sandahl

 

RMIG leverer perforeret metal og strækmetal til en lang række formål, og virksomheden anvendes ofte som sparringspartner på området, så man får den helt rigtige løsning til det enkelte projekt. Lige nu oplever virksomheden en fornyet interesse for strækmetal, da materialet giver æstetisk interessante muligheder inden for sol- og vindafskærmning, takket være de uanede designmuligheder i forhold til farver, mønstre og form.

 

Funktionel og flot facade med solafskærmning i cortenstål

Strækmetal kan med fordel anvendes til eksempelvis solafskærmning, facadebeklædning, lofter, vægbeklædning, rækværk og indhegning. På Ringsted Campus af Christensen & Co. Arkitekter A/S har man ved at anvende 500 m² strækmetal skabt en solafskærmning, som også er hovedgrebet i bygningens æstetiske udtryk. Projektleder Steffen Andersen fra RMIG fortæller omkring virksomhedens rolle:

 

- Vi bliver inddraget på projekter, hvor design spiller en vigtig rolle. Her har vi stor erfaring med at levere unikke løsninger, som skaber et spil med omgivelser eller præger bygningens udtryk.

 

En skræddersyet metal-løsning

Daginstitutionen Haveje i Københavns Sydhavn af Dorte Mandrup Arkitekter A/S er endnu et eksempel på effektfuld anvendelse af strækmetal, hvor man har skabt en elegant og robust facade i mere end 1.000 m² af RMIG strækmetal.

 

Og man kunne også nævne uddannelsescenteret Learnmark Horsens, hvor den dekorative og funktionelle solafskærmning har en 2 meters afstand til bygningen, hvilket giver visse fordele i forhold til vedligeholdelse og rengøring. Steffen Andersen slutter af:

 

- Der er mange, som er interesseret i at udnytte de arkitektoniske muligheder med strækmetal, da man med en fornuftig økonomi kan skabe ekstraordinære bygninger.

Kontaktinformation
RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Tlf:44 20 88 00
Email:   info.dk@rmig.com
Stort-potentiale-med-str-kmetal-nbsp-