<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> The Music Box parkeringshus
RMIG

Annonce

The Music Box, parkeringshus

Musikken mindes med perforeret metalfacade

 

Parkeringshuset The Music Box i Hayes er en del af et stort udviklingsprojekt i et område med en rig arv på britisk musik. Det var arkitekternes ønske, at facaden til parkeringshuset skulle være en hyldest til de tidligere fabriksbygninger. Ved hjælp af RMIG ImagePerf var det muligt at genskabe et ikonisk billede af en bemærkelsesværdig periode i en populær musikhistorie.

 

I en tidligere fabrik i Hayes, Middlesex, har man gennemført et stort udviklingsprojekt. Stedet er gennemsyret af mere end 100 års musikhistorie fra dengang, bygningen husede Gramophone Company, det berømte HMV pladeselskab og den berømte EMI pladefabrik, som fremstillede plader for nogle af de mest legendariske navne i britisk musik, så som The Beatles, Queen, The Rolling Stones og Pink Floyd. Stedet er nu meget passende omdøbt til The Old Vinyl Factory til ære for dets fortid som pladeproducent.

 

Det nyudviklede område består nu af art deco kontorbygninger, nye hjem, restauranter, butikker, en gymnastiksal, biograf og et spillested med live musik. Arkitekterne hos Studio Egret West så dette som en ny begyndelse for stedet, bragte det ind i den digitale tidsalder og formåede at inkludere dets utrolige arv.

 

En iøjnefaldende og holdbar facade

Som en del af udviklingen byggede man et P-hus for at imødekomme områdets behov for parkering. Studio Egret West designede parkeringshuset, som har syv etager, i alt 424 parkeringspladser samt 96 ladestationer til el-køretøjer.

 

Når man designer et parkeringshus, er det vigtigt at sørge for tilstrækkelig ventilation og belysning. For at imødekomme denne udfordring besluttede man, at stålrammekonstruktionen på parkeringshuset skulle beklædes med perforeret metal, hvilket sikrer både tilstrækkelig luft- og lysgennemstrømning, og samtidig skaber en æstetisk attraktiv facade. RMIG, verdens førende inden for perforering, producerede og leverede de perforerede plader med RMIG ImagePerf til bygningen

 

Kendt billede genskabt

RMIG ImagePerf er en del af RMIG City Emotion konceptet og repræsenterer elegante og innovative løsninger på bygningsdesign. RMIG ImagePerf konverterer perforeret metal til et “lærred” for kunst, fotografier, illustrationer og grafisk design.

 

I tråd med temaet for både The Old Vinyl Factory og The Music Box-parkeringshuset blev det besluttet, at der til den vestlige facade skulle reproduceres et fotografi af skrigende fans ved en Beatles-koncert. Dette blev muligt ved at bruge forskellige hulstørrelser, og samtidig sikrede man, at det fantastiske fotografi kan nydes mange år fremover.

 

Efterbearbejdning og tidsbesparende proces

RMIGs erfaring og ekspertise var uvurderlig for et projekt af denne slags. Til facaden blev der fremstillet mere end 1.000 perforerede plader af 2,5 mm tykt pre-galvaniseret stål, svarende til et areal på 3.500 m2. Pladerne blev efterfølgende pulverlakeret, for at gøre dem holdbare og modstandsdygtige over for vind og vejr.

 

Ud over billedperforering og pulverlakering stod  RMIG også for buk og nummerering af de perforerede plader for at sikre en lettere montering af pladerne.

 

Facts

  • Materiale: Pre-galvaniseret stål
  • Mønster: RMIG ImagePerf
  • Tykkelse: 2,5 mm
  • Overfladebehandling: Pulverlakering
  • Efterbearbejdning: Buk
  • Perforeret areal: 3.500 m2
  • Arkitekter: Studio Egret West

 

Innovative løsninger og et 1. klasses partnerskab

Med RMIG City Emotion kan arkitekter realisere deres visioner og urban designkoncepter samt forvandle dem til virkelige løsninger til bygninger og  interiør ved hjælp af perforeret metal og strækmetal til forskellige applikationer. RMIG tilbyder et professionelt og pålideligt partnerskab med ekspertrådgivning gennem hele byggeprojektet.

Kontaktinformation
RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Tlf:44 20 88 00
Email:   info.dk@rmig.com
RMIG