<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Unik bekl dning til ny skolebygning
.-.
Unik beklædning til ny skolebygning

Annonce

Unik beklædning til ny skolebygning

Aperto Arkitekter fik til opgave at skabe noget særligt for fremtidige generationer af studerende på Rinkeby Academy i Stockholm. 


Og resultatet er et farverigt byggeri – et opsigtsvækkende kunstværk. Rinkeby Academy i Stockholm vækker med med sit iøjnefaldende geometriske design og friske limegrønne finish opsigt. 

Den perforerede facade, som er produceret af RMIG, er på én og samme tid æstetisk interessant og beskyttende.

 


Et vartegn for området

Rinkeby Academy bygger ikke kun bro mellem uddannelse og erhvervsliv, men fungerer også som et kulturelt centrum for de lokale beboere i den Stockholmske forstad Rinkeby.

RMIGs projektleder Stefan Berglund forklarer: – Den nye bygning erstatter en tidligere bygning, der blev ødelagt af en brand. Rinkeby Academy er en central bygning i lokalområdet som udover at sikre uddannelse også står som et monument over lokalsamfundets evne til at rejse sig igen.

Arkitekterne ønskede at forbedre bygningens ydre, men derudover valgte arkitekterne netop denne beklædning for at forbedre sikkerheden og give beskyttelse mod hærværk, som var den væsentligste årsag til branden på den oprindelige skole.

En frisk naturlighed

Det unikke perforeringsmønster er designet så der skabes stor åbenhed, som giver masser af lys ind i klasseværelserne, mens den grønne overflade tilføjer en frisk naturlig nuance til lyset.

Unikke løsninger

de ønskede behov og vi er glade for at have været involveret i dette projekt, fortæller Stefan Berglund. RMIGs ekspertise i at levere løsninger til facader gjorde det muligt at skabe en facade, der giver masser af lys i klasseværelser og ved læsepladser kombineret med forbedret sikkerhed.

RMIG har 14 kontorer i 12 lande, og virksomheden leverer perforerede løsninger til hele verden og er vant til at imødekomme behov fra en lang række industrier.
Kontaktinformation
RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Tlf:44 20 88 00
Email:   info.dk@rmig.com
Unik-bekl-dning-til-ny-skolebygning