<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Visioner for fremtiden
.-.
Visioner for fremtiden

Annonce

Visioner for fremtiden

Børn er vores fremtid, og eleverne på Nordstjerneskolen i Frederikshavn har fået fine rammer for indlæring og fantasifuld leg. Bygningens fem gavle er udsmykket med 300 m² perforerede plader, hvor motiver fra hele kloden er med til at stimulere børnene i deres skoledag.

Tekst af Mikkel Weber Sandahl


Nordstjerneskolen er en kommunal folkeskole med ca. 1.200 elever, og skolen udtrykker med stjerneformen sin egen struktur. Hver tak på stjernen udgør således en afdeling for to årgange indrettet på sin egen individuelle måde, rettet mod præcis den aldersgruppe, der skal bo der. Målsætningen har været at skabe miljøer i en skala, som alle kan indtage og forholde sig til, og hvor der er trygt og inspirerende at være.

Mere end en bygning

Udefra set er det motiverne på bygningens gavle, der fanger opmærksomheden, og de perforerede plader med RMIG ImagePerf er med til at give skolen et levende arkitektonisk udtryk. Pladerne er perforeret med runde huller i 2 mm galvaniseret stål, og motiverne er udarbejdet i samarbejde med Artspot.dk, som har stået for designet af de fem motiver, der forestiller forskellige landskaber rundt om i verden, fra en storbys skyline til pyramiderne. Key Account Manager Jesper Stege fra RMIG udtaler i den forbindelse:

- Nordstjerneskolen er et stort og opsigtsvækkende projekt, der er med til at demonstrere mulighederne med perforerede plader. Vi har efterhånden opbygget stor erfaring fra lignende projekter, så vi kan byde ind med rådgivning i alle aspekter af forløbet, og vi har haft et meget inspirerende samarbejde med Artspot.dk.

Ved at vælge galvaniseret stål opnår man en stor holdbarhed, som vil give gavlene en lang levetid i et krævende miljø, samtidig med at overfladen næsten ingen vedligeholdelse kræver. 

Nye visuelle muligheder med ny teknologi

De perforerede plader hører under RMIGs City Emotion program, der er for arkitekter og bygherrer, som sætter pris på smuk og innovativt bygningsdesign. RMIG City Emotion lægger vægt på det æstetiske udtryk og udlever passionen for kreativt urban design ved at tilbyde innovative teknologier og materialer, der kan hjælpe med at realisere de mest ambitiøse bygningsprojekter.
Kontaktinformation
RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Tlf:44 20 88 00
Email:   info.dk@rmig.com
Visioner-for-fremtiden