<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Randal Beton staar bag renoveringsopgave i hoej kvalitet
Randal Beton står bag renoveringsopgave i høj kvalitet

Annonce

Randal Beton står bag renoveringsopgave i høj kvalitet

På renoveringen af Mariegården i Haderslev har Randal Beton leveret nye altangange og søjler, og kvaliteten i de specialfremstillede betonelementer kan ses ned i de små deltaljer, hvor eksempelvis den uensartede overflade skaber liv og giver et skridsikkert underlag.

 

Tekst af Mikkel Weber Sandahl

 

Randal Beton har været på mange projekter med entreprenøren Jorton, og samarbejdet på Mariegården-projektet er da også gået glimrende, fortæller Jan Riisager, direktør i Randal Beton:

 

- Vi har et fasttømret team og en række faste samarbejdspartnere, hvilket gør, at vi kan have en god dialog med tillid til hinanden. Forløbet på Mariegården har været, at vi sammen med MOE i Fredericia udarbejder tilbuddet, hvor vi taler om alle udfordringer – er der løsninger i forhold til stik og afstivning af konstruktionen, som kræver noget ud over det sædvanlige?

 

 

Når intet er standard

- Man skal være bevidst om, at på renoveringsopgaver er der ikke noget, der hedder standard, og på Mariegården er alle L-søjlerne i forskellig højde for at kunne modsvare de skævheder i bygningen, der er opstået over tid. Der er således altid en del dialog på renoveringsopgaver, og selvom betonsøjlerne fastgørelse var ganske enkelt, så havde vi en del korrespondance frem og tilbage omkring overfladen på altangangene, hvor valget i sidste ende faldt på en lidt nubret overflade, der hedder vognbund, og den belægning er flot visuel, ligesom den gør underlaget mere skridsikkert. Sammenlignet med en glat overflade kan regnvand her forsvinde lidt ned i overfladen, siger Jan Riisager.

 

Læs også: Frihavns Tårnet: Imponerende transformation

 

Et godt team er rygraden i virksomheden

I 2019 kan Randal Beton fejre 100-års jubilæum, og Jan Riisager indbyder til reception for alle tidligere og nuværende samarbejdspartnere d. 27. september. Jan Riisager er bevidst om, at han fører en stolt tradition videre, og han har stået i spidsen siden 2004, hvor hans forældre gik på pension. Her satte han fokus på at være en nichevirksomhed, som udelukkende specialproducerer betonelementer til eksempelvis trapper, altaner, bjælker og plinte.

 

- Vi tager meget gerne de unikke opgaver, og vi har for nylig leveret en beton-trappe med indbygget varme og LED-belysning til en privat bolig. I Randal Beton værner vi om det, der skiller os ud fra mængden, og det er vores korte, præcise leveringstid og den gode finish på vores produkter. Et stærkt, sammentømret team betyder meget, og jeg kører tæt parløb med vores rigtig dygtige formand, Morten Axø, som har været her i 25 år. Vi har den rigtige størrelse til at løse de specielle opgaver, ligesom vi har et team af folk, der er meget dygtige til at lave forme, hvor de også tænker over hvordan, de skal skilles ad igen. Når formene er lavet korrekt, får man den rette finish og undgår ekstraarbejde – det er halvdelen af at kunne byde ind på de her specielle opgaver, fortæller Jan Riisager og slutter af:

 

- For at kunne holde fast i vores korte leveringstid, som typisk ligger på mellem 14 dage og en måned, så siger vi fra over for de større opgaver eller med elementer på over 20 tons. Det gør vi for at undgå at binde os i produktionen, så kan vi ikke opretholde leveringstidspunkter og kvalitet – og det er det, vi i Randal Beton vil være kendte for.

 

 

Randal-Beton-BA

Randal Beton

Vi er en moderne nicheproduktion, som fresmtiller special betonelementer til både store og små anlægopgaver. Vi er en virksomhed som trækker på mange årserfaring fra dygtige og pålidelige medarbejdere, som udviser respekt for betonværdierne og dens anvendelse. Vi leverer en fleksibel og hutig produktion af individuelle kundeløsninger, hvor ingen udfordring er for stor. Randal Beton sætter kvalitet, præcision og hurtig levering i førersædet

Kontaktinformation
Randal Beton
Egeskovvej 161
7000 Fredericia
Tlf:75 92 08 22
Web:
Email:   info@randal.dk