<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> randers tegl braender for det ekslusive
Brænder for det eksklusive

Annonce

Brænder for det eksklusive

Tegl er andet og meget mere end de klassiske røde mursten. Facader, tag og belægning kan i dag iklædes nye spændende udtryk kombineret med teglets klassiske dyder. I den ånd har Randers Tegl i det sidste årti arbejdet målrettet med at udvikle eksklusive produkter til det karakterfulde byggeri.

 

Tekst af Jari Nielsen

 

Mursten er ikke, hvad de har været, hverken hvad angår form eller farver. Klassiske sten af dansk ler er traditionelt røde eller gule i normalstensformat, godt 22 cm lange og omtrent 5,5 cm høje. Men i dette årtusind har klassikeren fået konkurrence, og tidens trend dikterer, at teglsten skal have karakter, mener marketingschef Laust Ejstrup fra Randers Tegl - en af Nordeuropas førende teglproducenter, der efter mere end hundrede år med teglproduktion stadig drives af nysgerrighed og lysten til at være innovativ.

 

- Arkitekterne har allesammen præference for high end-produkter. Hvis de frit kunne vælge, ville de ofte vælge det dyreste, de kan finde. Vi vil gerne være noget for arkitekterne også, siger Laust Ejstrup, der er klar over, at Randers Tegl i branchen har været opfattet som "den lidt støvede producent".

 

Virksomheden har derfor arbejdet intenst med at børste støvet af sig ved blandt andet at udvikle mere eksklusive produkter, der også kan være med til at sætte særpræg på prestigebyggerier.

 

 


Forædlet farvespil

Randers Tegl udviklede i første omgang serien Unika - mursten i normalt format, der er sammensat af forskellige lertyper fra forekomster i Tyskland og brændt flere gange.

 

Det gør det blandt andet muligt at eksperimentere med farveudtrykket, hvorfor Unika-stenene kan leveres i et bredt farve- og nuanceudvalg.

 

Både ler og transport er dog medvirkende til, at Unika med marketingschefens ord henvender sig til et mere købestærkt publikum. Skal det være meget eksklusivt - og projektet er af en vis størrelse - samarbejder Randers Tegl gerne med kunderne om at udvikle format og farver.

 

Læs mere om:Tegl

 

- Vi har god tradition for at indgå i tæt samarbejde om nye produkter. Hvis arkitekten eksempelvis har forelsket sig i en sten, som ikke lige har de rigtige mål og farver, så har de mulighed for at få det, siger Laust Ejstrup.

 

I 2014 blev et af Randers Tegls værker bygget om, produktionen optimeret og en ny serie mursten udviklet: Ultima-sten, der er dobbelt så lange som standardstenen og måler knap fire cm i højden. Sten, der kobler sig på en trend og en næsten global interesse for lange mursten, vurderer Laust Ejstrup, der mener, at det er en del af virksomhedens DNA at være med fremme i feltet:

 

- Vi udvikler produkter, som vi synes er flotte og eksklusive og som passer ind i tidens trend. Vi er en stærk samarbejdspartner, idet vi favner ekstremt bredt i sortiment og dybt i form af stor kapacitet.

Randers_Tegl

Randers Tegl A/S

Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets bredeste udvalg af teglprodukter fra teglværker i Danmark og Tyskland. Som en af de største teglproducenter er Randers Tegl-Gruppen leverandør til hele Skandinavien og Tyskland.

Vores konstante produktudvikling tager afsæt i mere end 100 års erfaring, faglig stolthed og nysgerrigheden efter at skabe nye innovative projekter med tegl.

Kontaktinformation
Randers Tegl A/S
Mineralvej 4
9220 Aalborg Ø
Tlf:98 12 28 44
Web:
Email:   info@randerstegl.dk