Valla Bersaa  - REDAir på CLT bagmur

Rockwool: Stort potentiale i slanke byggesystemer til trækonstruktioner

ROCKWOOL leverer systemer med banebrydende egenskaber til trækonstruktioner til mange forskellige typer byggerier og løsninger. På Build in Wood-messen den 25.-26. august fremvises det ventilerede facadesystem REDAir og Rockzero, der er et alt-i-et byggesystem.

 

Tekst af Julie Salkvist

 

Bygninger i massivtræ er en voksende tendens, men træ stiller også nogle ekstra høje krav til fugt- og brandsikkerhed. ROCKWOOL stenuld er et uorganisk materiale, der afviser fugt, og så er det et af de mest brandsikre isoleringsmaterialer på markedet. Det kan give arkitekter og entreprenører den tryghed, de har brug for, når de projekterer og opfører byggerier i massive trækonstruktioner.

 

For at matche den tendens har ROCKWOOL derfor valgt at fremvise de løsninger, der kan løse nogle af de største udfordringer med træbyggeri. Det er bl.a. REDAir, der er et udvendigt isoleringssystem som monteres som en ”frakke” uden på en bagvæg af massivt træ (CLT).

 

- Pga. et ubrudt isoleringslag og god lambda-værdi kan man med systemet lave slanke CLT-konstruktioner med formidable brandegenskaber, en simpel og effektiv montage, robusthed og energimæssig performance, udtaler Simon Bullinger, projektsalgschef i ROCKWOOL.

 

20200612 RW-NC PHO ILLUS 03

 

Læs også: Interview med Roland Midtgaard, direktør og ejer af Hetag Tagdækning Syd:  Brandsikker og stærk tagisolering på et af Danmarks største byggerier

 

Ønskes derimod en løsning til hele byggeriet, så er byggesystemet Rockzero et oplagt valg. Rockzero er en videreudvikling af den traditionelle træsøjlekonstruktion, bare med en slankere konstruktion.

 

- Vi tilbyder Rockzero med u-værdier på 0,10 og 0,12 i vægtykkelser helt ned på 33 cm inkl. beklædning. Systemet opfylder de højeste standarder inden for varmeisolering og energieffektivitet, og så sikrer det en hurtig byggeproces. Det kan også leveres præfabrikeret til det specifikke byggeri, hvorved arbejdet reduceres til montage.

 

- Alt efter udfordringerne i de forskellige byggerityper, tilbyder ROCKWOOL en løsning. Vi står til rådighed for support og sparring under hele projektet, så man får den helt rigtige løsning til det enkelte byggeri, slutter Simon Bullinger.

 

20180911 GMC PHO 997_1600

Kontaktinformation