<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Indretning med m lgruppen for je
Indretning med målgruppen for øje

Annonce

Indretning med målgruppen for øje

At skabe rammer for kreativitet og samarbejde var nogle af kodeordene, da Rumas skulle indrette Media College Aalborg. Indretningen byder på bl.a. mindre rum i rummet og zoner, som indbyder til samvær og samarbejde.

 

Tekst af Annika Lillelund

 

Når man træder inden for hos Media College Aalborg summer der af liv. Ikke kun i klasselokalerne, men også rundt omkring i fællesarealer og grupperum samt alle de steder, hvor indretningselementer lægger op til samarbejde og møder på tværs. Det er den ålborgensiske virksomhed Rumas, som har stået for indretning af grupperum samt alle de forskellige typer af blandede arbejds- og opholdszoner på skolen - alt skabt med den unge målgruppe in mente.

 

Hos Media College Aalborg er det forretningsudvikler og projektleder Hervør Galløe Nørgård, som har defineret krav og ideer til den nye indretning og møblering. Her var de overordnede ønsker at skabe en indretning, som opfordrer til samvær og relationer på tværs og samtidig har et nysgerrigt, udadvendt og moderne udtryk. 

 

Rikke Kragelund fra Rumas fortæller:

 

- Det har været meget vigtigt for Media College at skabe områder, hvor de studerende naturligt kan samarbejde og sparre med hinanden, da man ønsker at forberede eleverne på deres fremtidige arbejdsliv, hvor netop samarbejde og relationer fylder meget, og hun uddyber:

 

-  Vi har derfor tænkt i en indretning, som styrker samværet og giver eleverne mulighed for at sidde i forskellige miljøer og samarbejde. Vi har loungeområder med sofaer, grupperum med borde og stole og nogle høje borde med tilhørende barstole. Hos Rumas tænker vi meget i det, vi kalder oplevelsesrum, som er rum, der fortæller, hvem vi er. Når vi indretter loungeområder som hos Media College Aalborg, er det for at skabe et miljø, som naturligt tiltrækker de unge studerende og deres måde at sidde og arbejde på.

 


Æstetik, funktion og identitet

Også det æstetiske udtryk var vigtigt for Media College Aalborg, da man ønskede at understøtte den grafiske profil, som de studerende uddannes i. Derfor valgte man at have en gennemgående sort farve på alle stole- og bordflader i linoleum – et materiale, som er meget populært, forklarer Rikke Kragelund:

 

- Linoleum har utroligt mange kvaliteter og egner sig i høj grad til erhvervsindretning. Det fungerer lyddæmpende, og fordi det er et naturmateriale, er det behageligt at sidde på og ved. Skulle der komme en ridse, kan man pleje med Monel, som får ridsen til at rejse sig og forsvinde. Vi mærker i det hele taget en stigende interesse for naturmaterialer i erhvervsindretningen, og her har vi blandt andet også en overfladestruktur, vi kalder for Wood Decor. Det er en melaminplade, som til forveksling ligner træ i både struktur og udseende. Den fås i overfladerne: eg, ask, røget eg og røget elm. Det er meget typisk, at de tendenser vi ser fra privaten, også kommer ud i erhvervsindretningen, men bare i udgaver, som tåler en hård slidtage, og her er både linoleum og vores Wood Decor rigtig gode muligheder. Det kræver minimalt vedligehold og holder sig pænt år efter år, og Rikke Kragelund slutter af:

 

- Vi har netop åbnet et nyt showroom i Aalborg kaldet ”Væksthuset”, hvor vi viser nye trends og tendenser og giver tips til en æstetisk og funktionel erhvervsindretning. Her kan man bl.a. se og mærke vores linoleum og Wood Decor - og alle er velkomne til at kigge forbi.

 

 

 

 

 

 

 

Rumas
...

Rumas

Vi designer møbler til mennesker på job     

Kontaktinformation
Rumas A/S
Skelagervej 11
9000 Aalborg
Tlf:98181155
Web:
Email:   rumas@rumas.dk