<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Vi kender det alle sammen
Vi kender det allesammen

Annonce

Vi kender det allesammen

Vi kender det alle sammen. Der er indkaldt til møde. Noget skal tænkes igennem, besluttes og føres ud i livet. Men først skal nogen tale, formulere, vurdere, revurdere, diskutere, være uenige, blive enige, miste koncentrationen, døse hen, drikke kaffe, spise frugt, gnaske chokolade, stramme op, holde pauser, få ny energi. Og det hele skal som regel foregå her og nu eller på et forudbestemt tidspunkt og sted. Hvis det altså er muligt at finde et ledigt lokale.

Hos IT virksomheden Ask Cody tilbyder man et effektiv mødebookingsystem, der giver virksomheder optimalt overblik i forhold til at styre og kontrollere mødeaktiviteter m.m. – og dermed bedre muligheder for at udnytte og effektivisere såvel mødelokaler som human ressources. Systemet byder på alt fra møde- og lokalebooking, notifikation af gæster, digitale oversigtskort samt intelligent udnyttelse af data. 

Hos Ask Cody blev lokalerne indrettet så de passer til virksomhedens behov. Mødelokaler til forskellige formål og med få eller mange siddepladser.

Linjen i indretningen er sort, hvid og grå. Lette produkter i lækre materialer - fx. er der med stor fordel brugt linoleum på alle bordplader, hvilket specielt i storkontoret på 1. sal tydeligt kan mærkes i forhold til den lyddæmpende effekt. Miljøet er åbent og luftigt og indbyder til bevægelse og udnyttelse af de mange kvadratmeter.

Arbejdspladserne er indrettet med minimalistiske NOTE hæve sænkeborde, BACK SPOT COMFORT kontorstol og WYPE udtræksskab. Mødelokaler, konferencerum, undervisningslokale og kantine er indrettet med hhv. SQUARE borde og rundt SQUARE CUBUS bord ligeledes med linoleum på overfladen. Hertil LOG linoleum stole, LOG MIND undervisningsstole og TORSO konferencestol med og uden hjul. 


Inspiration og engagement skaber energi 

Som udgangspunkt er der en dagsorden, et formål og et mål. Så hvis ellers engagementet er stort nok, er 4 lodrette vægge, et bord og et passende antal stole vel nok? Mere er der vel ikke brug for – eller er der?

Svaret er et stort og rungende ja, der er brug for mere. Meget mere. Vi mennesker har behov for at være i funktionelle rum, der inspirerer os til at tænke nyt og mere, hvor vi sidder behageligt – og hvor der er plads til begejstring, så vi kan slippe tøjlerne og frit lege med nye muligheder, tænke ud af de berømte bokse – uden alt for fastlagte rammer og normer. Rum og steder, hvor der er højt til loftet, hvor der dufter skønt, hvor tingene er rare at røre ved, kan tåle at blive brugt, flyttet rundt på, vendt på hovedet osv. Det skræmmende alternativ er jo, at vi ellers bare gør som vi plejer – og det er der ikke meget udvikling i.
Rumas

Rumas

Vi designer møbler til mennesker på job     

Kontaktinformation
Rumas A/S
Skelagervej 11
9000 Aalborg
Tlf:98181155
Web:
Email:   rumas@rumas.dk