<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Rettidig omhu er ikke altid en fordel
Rettidig omhu - er ikke altid en fordel

Annonce

Rettidig omhu - er ikke altid en fordel

Hos STM Vinduer gør vi os umagen for altid at levere vores elementer til aftalt tid, det samme gør sig gældende når vi deltager på udstillinger.

 

Indlæg af Finn Methmann, Administrerende direktør/CEO i STM Vinduer A/S

 

Sædvanen tro, så var STM Vinduer A/S også i år først ude af startblokken med hensyn til standopbygning på BYGGERI´20 i Fredericia, hvor det i år ville være 19. gang vi skulle deltage. Desværre blev årets udgave en “Coronafuser”

 

 

STM-teamet havde i den grad set frem til at præsentere TINIUMFLEX, der er den nye vinduesgeneration i træ/alu, hvor der i beslag og hængsler, som produktnavnet også siger, er mange justeringsmuligheder samt andre funktionelle nyheder.

 

Der var på messen også forberedt en “verdensnyhed” - den helt nye 3-punkts digitale motorlås.

 

Vi håber dog på, at messen kan gennemføres efter påske, hvorfor vi afventer spændt på tilbagemeldinger fra messeudvalget inden vi pakker standen ned igen.

 

Salgsteamet står i hvert fald klar til at tage imod vores mange fantastiske kunder.

 

Læs også: STM Vinduer præsenterer konkurrencedygtige løsninger med klare fordele

 

STM-vinduer
...

STM vinduer

Mere end 40 års stadig fokusering på kvalitet, produktudvikling og service har gjort STM VINDUER A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre i træ (fyr kernetræ, mahogni og eg) og træ/aluminium.

Tiden har lært os at værdsætte solidt kvalitetshåndværk, og uanset vind og vejr holder vores vinduer og døre generation efter generation.

Kontaktinformation
STM vinduer
Kassebøllevej 3
5900 Rudkøbing
Tlf:6351 1609
Web:
Email:   post@stmvinduer.dk