<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Den b redygtige facade
Den bæredygtige facade

Annonce

Den bæredygtige facade

Træfacader – et bæredygtigt valg

På FN-topmødet i New York i 2015, blev en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden vedtaget. Denne udviklingsdagsorden kendes i daglig tale som de 17 verdensmål. Verdensmålene har til formål at skabe en mere bæredygtig udvikling, både i forhold til mennesker, men også i forhold til vor jord.


Der er i disse dage stor fokus på bæredygtige materialer indenfor byggeriet. Især facader i træ, er en trend der er ved at tage fart. Træ som facadebeklædning har ikke blot en betagende æstetisk værdi, men er i særdeleshed også et miljøbevidst valg, der udviser stor omtanke for vores klima og vor jords fremtid. Træ er et materiale, der har fremragende egenskaber i forhold til CO-lagring. Mange tror fejlagtigt at en facade i træ er mindre brandsikker end facader i mursten og beton. Dette er dog ikke korrekt, da den store viden vi har omkring hvordan træ brænder, gør at vi kan tage de nødvendige forholdsregler og dermed opnå et imponerende resultat i forhold til brandsikring.

 

Saga Woods unikke facader

Saga Wood producerer træfacader i både træsorterne fyr og bøg med stor succes. Saga Woods produkter er udviklet af råtræ fra de nordiske skove, som alle er FSC- eller PEFC-certificeret og produktionen kører udelukkende på grøn energi. Saga Woods produkter er termomodificeret, hvilket giver et utroligt formstabilt produkt som har en større modstandsevne overfor råd og svamp. For at sikre en perfekt beskyttelse af træet, bliver Saga Woods træprodukter imprægneret med en egenudviklet linolie som er baseret på koldpresset hørfrøolie. Derudover er alle Saga Woods produkter Svanemærket og er dét produkt på markedet, der kræver mindst vedligehold. Saga Wood er den eneste forhandler at netop denne type produkter. Et bæredygtigt produkt, der er udviklet med så stor omtanke for miljøet i denne høje kvalitet, er svært at finde.

Det gode samarbejde

Saga Wood vægter spændende samarbejder og gode relationer højt. Det er vigtigt, at kunden får det bedste resultat og opnår fuld tilfredsstillelse. Saga Wood har stor erfaring indenfor udvikling af specialprofiler i samarbejde med dygtige nationale og internationale arkitekter såsom; Henning Larsen Architects, Tegnestuen Vandkunsten, Atelier Oslo, Kjer og Richter og mange flere.

Drømmer du om en træfacade, der ikke blot er smuk at se på, men skubber grænserne og udfordrer forventningerne til en træfacades egenskaber, så skal du vælge en Saga Wood træfacade. En facadebeklædning fra Saga Wood står smukt i mange år frem og kan enten vedligeholdes for at bevare den oprindelige glød eller lades stå,a således den patinerer smukt i en grå nuance.

 

Kontaktinformation
Saga Wood ApS
Nibevej 337
9220 Aalborg SV
Tlf:98 34 35 44
Email:   info@sagawood.dk
Den-b-redygtige-facade