<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Det b redygtige valg
Det bæredygtige valg

Annonce

Det bæredygtige valg

Saga Wood producerer termomodificeret og linolieimprægneret træ med mange anvendelsesmuligheder inden for byggeriet. Saga Wood anvender udelukkende PEFC- eller FSC-certificeret råtræ og produkterne skal ikke behandles som farligt affald, når de er udtjente. Alle Saga Woods produkter er Svanemærket og dokumenteret i holdbarhedsklasse 1. Saga Wood er markedets eneste udbyder af denne type kvalitet og produkter.

 

Saga Woods produktion er baseret på den nyeste teknologi indenfor varmebehandling af træ, som både er skånsomme overfor træet og miljøet. I selve produktionen har Saga Wood reduceret energiforbruget markant, og anvender udelukkende grøn energi. Saga Woods træprodukter imprægneres med 100% naturlig linolie udvundet af hørfrø. Det særlige ved Saga-imprægneringen er, at linolien er raffineret for æggehvidestoffer, stearin og paraffin. Det betyder, at olien kan trænge effektivt ind i træet og danne en stærk membran, som beskytter træet og minimerer fugtoptagelsen.

 

Læs også interview med direktør i Træinformation, Mikael Koch: Træ er ved at revolutionere byggebranchen

 

Da træet kommer fra nordiske skove, reducerer Saga Wood derudover transporten og det tilknyttede forbrug af fossile brændstoffer betragteligt, når man sammenligner med produkter, som bliver fragtet hertil fra fjerntliggende oversøiske områder. Alt i alt frembringes Saga Woods produkter altså med en væsentlig mindre CO2-belastning i forhold til mange andre træprodukter på markedet.

 

Saga Woods produkter er resultatet af et ønske om at levere bæredygtige, veludviklede, gennemtænkte og smukke løsninger til dagens byggeri. Saga Woods produkter kan både anvendes i nye projekter men er også yderst relevante at implementere i renoveringsprojekter.

 

Læs mere om Træ og Tømmer

 

Kontaktinformation
Saga Wood ApS
Nibevej 337
9220 Aalborg SV
Tlf:98 34 35 44
Email:   info@sagawood.dk
Det-b-redygtige-valg