<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> En smuk oase midt i storbyen
.-.
En smuk oase midt i storbyen

Annonce

En smuk oase midt i storbyen

Byhusene på Islands Brygge, tegnet af Tegnestuen Vandkunsten, har skabt en smuk harmoni mellem inde- og udeliv samt gjort det muligt at opnå en privat livsstil i tæt bebyggelse.

 

Til dette betagende projekt, var det en ambition fra bygherre, at boligerne skal være certificeret Svanemærket.

 

Saga Wood har til dette projekt stået for levering af de smukke sortmalende facadebeklædninger, terrassebelægninger samt hegnskonstruktioner, som står smukt i samspil med de gule genbrugsmursten.

 

Svanemærkede produkter i kompromisløs kvalitet

Saga Wood tilbyder udelukkende Svanemærkede produkter i højeste holdbarhedsklasse og er derfor det oplagte alternativ til kendte hårdttræstyper. Saga Woods produkter spænder bredt, dog er den primære brug til facadebeklædning, terrassebelægning samt hegnskonstruktion. Saga Woods produkter kræver minimalt vedligehold og patinerer smukt over tid.

 

Best til prisen

Saga Woods udbudte løsninger og produkter er ”bedst til prisen”. Det er muligt at købe produkter der er dyrere, men det får man ikke en bedre kvalitet af. Det er også muligt finde produkter der er billigere, men så er det ikke bæredygtigt, idet det typisk vil betyde en trykimprægneret vare. 

Vil du vide mere?

Saga Wood anvender den mest avancerede teknologi for varmebehandling af træ som betyder en skånsom behandling, en høj kvalitet og til yderst konkurrencedygtige priser. Saga Wood består af et hold yderst kompetente medarbejder, der brænder for træ, bæredygtighed og kompromisløs kvalitet. Vi har stor erfaring indenfor samarbejde med arkitekter, bygherre og private, for at sikre den helt rigtige løsning til det givne projekt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende snak.

Kontaktinformation
Saga Wood ApS
Nibevej 337
9220 Aalborg SV
Tlf:98 34 35 44
Email:   info@sagawood.dk
En-smuk-oase-midt-i-storbyen