<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Saga Wood dufter til Milj prisen 2018
Saga Wood dufter til Miljøprisen 2018

Annonce

Saga Wood dufter til Miljøprisen 2018

Saga Wood er finalist til Miljøprisen som uddeles ved dette års Building Awards 2018, der afholdes den 9. november i Langelinie Pavillonen.

 

Baggrunden for finalist-pladsen er at Saga Wood sammen med Københavns Kommune og Arkitekt Jesper Krilov har initieret et projekt, hvor formålet er at genbruge træ fra nedrivningsprojekter og genbrugspladser til nyt og bæredygtigt byggeri.

 

Saga Wood har investeret i den nyeste teknologi for modificering af træ og er i dag ledende på sit felt.

 

Læs også om Saga Wood fokus: Bæredygtige træmaterialer fra de nordiske skove

 

Saga Wood har igennem mange år optimeret brugen af linolie til træbeskyttelse og har fået svanemærkning på alle sine produkter, der ydermere er i holdbarhedsklasse 1.

Saga Woods andel, er at opberede træet gennem en varmebehandling og efterfølgende imprægnering i en raffineret linolie som betyder at træet kommer i holdbarhedsklasse 1, hvilket svarer til eg og dermed forlænger man træet levetid og bindingen af CO2. Efter varmebehandling og olieimprægnering bliver træet profileret til den ønskede anvendelse og dermed skræddersyet til det pågældende projekt.

 

Saga Wood har allerede gennemført forsøg med at varmebehandle og olie imprægnere genbrugstræ fra nedrivningsprojekter og har kunnet dokumentere at det kan lade sig gøre.

 

Forbrugere vil nu kunne efterspørge genbrugstræ uden at gå på kompromis med holdbarhed, funktionalitet og udtryk og har således også en mulighed for en positiv indflydelse på at øge det bæredygtige byggeri.

 

Kontaktinformation
Saga Wood ApS
Nibevej 337
9220 Aalborg SV
Tlf:98 34 35 44
Email:   info@sagawood.dk
Saga-Wood-dufter-til-Milj-prisen-2018