<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Saga Wood f r 6 millioner fra norsk investeringsselskab
Saga Wood får 6 millioner fra norsk investeringsselskab

Annonce

Saga Wood får 6 millioner fra norsk investeringsselskab

Norge har længe været et af de bedste markeder for den danske træproducent Saga Wood. Det varmebehandlede og linoliebehandlede træ pryder flere store byggeprojekter og den flydende sauna i Oslofjorden.


Det norske investeringsselskab Shelterwood besluttede tidligere på måneden at købe 13 % af Saga Wood for 8 millioner norske kroner – godt 6 millioner danske. Investeringen kommer efter lang tids dialog mellem Shelterwood og ledelsen i Saga Wood.


”Vi har fået bekræftet potentialet i produktet, markedet og for en effektiv skalering. Selskabet har en erfaren ledelse og er godt positioneret til international vækst,” siger Stig Andersen, investeringsdirektør i Shelterwood.


Saga Woodspatenterede teknologi til varmebehandling, Termo 2.0, er siden 2017været i produktion i Aalborg-forstaden Frejlev. Resultatet er så bæredygtigt, at alle Saga Woods produkter er svanemærkede. Med udgangen af 2019 forventes hele produktionen at være samlet i nye faciliteter i norske Eidskog.

 

 

Læs mere om Saga Wood her.

http://sagawood.dk/

Kontaktinformation
Saga Wood ApS
Nibevej 337
9220 Aalborg SV
Tlf:98 34 35 44
Email:   info@sagawood.dk
Saga-Wood-f-r-6-millioner-fra-norsk-investeringsselskab