<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Saga Wood lancerer nye produkter p dette rs Building Green
.-.
Saga Wood lancerer nye produkter på dette års Building Green

Annonce

Saga Wood lancerer nye produkter på dette års Building Green

Saga Wood præsenterer på Building Green i København to nye smukke kvaliteter. De to nye kvaliteter er henholdsvis Saga Pure og Saga Rustik. Saga Pure samt Saga Rustik er lige som Saga Woods andre produkter både Svanemærkede og i holdbarhedsklasse 1.

 

 

Saga Natur

Saga Natur er en perfekt sortering produceret af skandinavisk fyr med friske kviste. Saga Natur fremstår pæn og vil enten patinere og blive gråt eller fremstå vedligeholdt med en smuk glød.

 

Læs også om Byhusene på Islands Brygge af Tegnestuen Vandkunsten: En smuk oase midt i storbyen

 

Saga Rustik

Saga Rustik er en rå og nordisk sortering, som viser træet med knaster, vindridser, knastudfald – i det hele taget stærkt og nordisk.

 


Saga Pure

Saga Pure er et unikt produkt, hvor træets årer er særligt fremtrædende og der skabes et smukt spil af nuancer i træets overflade – det er en kvalitet stort set uden knaster.

 

Læs mere om Træ

 

Saga Wood ser frem til at deltage på Building Green i Forum den 31. oktober og 1. november og vil være at finde på stand 135.

 

Kontaktinformation
Saga Wood ApS
Nibevej 337
9220 Aalborg SV
Tlf:98 34 35 44
Email:   info@sagawood.dk
Saga-Wood-lancerer-nye-produkter-p--dette--rs-Building-Green