AdobeStock_339068099_adjusted

Find den optimale akustiske løsning

 

Et stigende antal kontorlandskaber omdannes til sociale mødesteder. Her ses et øget behov for akustisk regulering for at forbedre taleforståelighed og forhindre forstyrrelser for de omkringliggende arbejdsstationer. Vi har løsninger til selv de mest udfordrende miljøer, hvor et heldækkende loft ikke er muligt, og til steder med høje krav til hygiejne.

 

Vigtigheden af akustik er undervurderet. Lyd påvirker os i dagligdagen, og den videnskabelige support til at forbedre vores indendørs lydmiljø er veldokumenteret.

 

Hvad er så det ideelle indendørs lydmiljø for mennesker? Et lydmiljø, der er baseret på, hvordan vi oplever lyd udenfor. Menneskets høresans er naturligt tilpasset et udendørs miljø, hvor der ikke er lydrefleksioner fra lofter og vægge.

 

Derfor handler det meste af det, vi foretager os hos Ecophon, om at efterligne de akustiske egenskaber, der findes i naturen, i det indendørs miljø. Vi ønsker at optimere indendørs lokaler til vores naturlige måde at høre på, således at tale og lyde er lette at høre og forstå, når det er nødvendigt for at forbedre effektivitet og trivsel.  

 

Ecophon billede

 

Et akustikloft er ofte den største sammenhængende overflade i et lokale. Loftet påvirker ikke blot hele interiørets udtryk, men også slutbrugernes trivsel. Ecophon står for gennemtænkte løsninger, hvor elementerne ikke blokerer for hinanden, men spiller sammen. Det gælder både funktion og form. Vores nedhængte akustiklofter sikrer en optimal lyd- og luftkvalitet uden brug af synlige komponenter eller armaturer. Det gør rummet smukkere.

 

Men for at opnå et virkelig optimalt lydmiljø, har man ofte behov for forskellige typer af lydabsorbenter strategisk placeret i hele lokalet – vægmonterede paneler og fritstående skærmvægge er blot to eksempler. Med andre ord er en holistisk tilgang den bedste måde at reducere det generelle lydniveau og lydforplantning på.

 

Med Ecophon-løsninger kan du følge nutidens trends. Vores produktsortiment tilbyder uendelige designmuligheder ved hjælp af forskellige farver, teksturer, størrelser, former og montagemetoder.

 

Fuldend designet med integrerede lysarmaturer

 

Ecophons udvalg af integrerede belysningsløsninger har forskellige former og lameller designet specifikt til forskellige miljøer. Alle vores løsninger har et slankt design til en lav installationshøjde og fås i tænd/sluk og dæmpbare versioner. Kombinationen af ​​avanceret teknologi og høj præcisionsforarbejdning giver disse belysningsløsninger et både moderne og tidløst udtryk. Løsningerne fungerer som designelementer og hjælper samtidig med til at sikre, at akustik og belysning i rummet fungerer effektivt.

 

  • Fremragende lys og akustik kombineret
  • Unikke designmuligheder
  • Perfekt integration

Til kontormiljøer:

Ecophon Dot™ og Ecophon Square 43™ er fuldt integrerede armaturer med et mat opal satiné vindue, cirkelformet eller firkantet. Løsningerne fås i loftpladerne Focus Dg, Ds, E, Ez og Master Eg.

 

Til åbne rum og gangarealer:

Ecophon Line™ er et fuldt integreret forsænket armatur, formet som et smalt rektangel.

 

Prisvindende akustikloft med et utal af designmuligheder

 

Master Eg er Ecophons nyeste akustiksystem, skræddersyet til kontorlandskaber og åbne områder; hvor akustik af den allerbedste kvalitet er påkrævet.
De nedhængte loftplader giver en høj lydabsorption og taleklarhed i travle kontorer, hvilket booster produktivitet og trivsel. Kan leveres med integreret lysarmatur, perfekt til det eksklusive kontor.

 

Best in Class

 

Alle Ecophons løsninger overholder de strengeste krav til indeklima og er tredjeparts verificeret i miljøvaredeklarationer (EPD). Ecophons produkter har lav CO₂ udledning med fremragende råmaterialer og udbredt anvendelse af vedvarende energi i produktionen.

 

Som det eneste mineraluldsloft i Danmark er akustikpladerne godkendt i bedste klasse (A+) i Europas strengeste mærkningsordning - ÉMISSIONS DANS L’AIR INTERIEUR (VOC).

 

Professionel rådgivning og sparring

 

Tag os med i byggeprojekter helt fra starten. Her kan vi tidligt kombinere jeres krav til æstetik og bæredygtighed med vores viden om akustik, funktionskrav, diffus ventilation samt vores produkters indvirkning på indeklima.

 

Saint-Gobain Ecophon A/S • Telefon: 36 77 09 09 • www.ecophon.dk

 

 

Kontaktinformation

  • Saint-Gobain Ecophon A/S
  • Hammerholmen 18E, 2650, Hvidovre
  • Tlf: +45 36770909
  • Web: http://www.ecophon.dk
  • Email: Info@ecophon.dk