<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Focus Levels Nye akustikpaneler
Saint-Gobain Ecophon

Annonce

Focus Levels: Nye akustikpaneler

 

Ecophons nye akustikpaneler “Focus Levels” kombinerer designmuligheder med suveræn lydabsorbering. I rum, hvor du har brug for at forbedre akustikken - men ikke har plads til nedhængt loft – kan panelerne let monteres med Ecophons system til direkte montage.

 

 

”Focus Levels giver mulighed for at designe rum på nye kreative måder, hvilket tilfører både dimension og opmærksomhed til vægge og lofter. Ud over at have en positiv effekt på folks trivsel og velbefindende giver systemet innovative muligheder for indretning” siger Keld Rasmussen, Product Manager, Ecophon.

 

Focus Levels leveres i tre forskellige størrelser (600x600 mm, 1200x300 mm og 1200x600 mm), der kan monteres i niveauer og give mulighed for unikt design. Panelerne varierer i tykkelse og leveres i en bred vifte af farver inspireret af naturen.

 

“Det brede udvalg af størrelser, tykkelser og farver giver arkitekten utallige muligheder for innovativt design af vægge og lofter med effektiv lydabsorption” siger Keld Rasmussen, Product Manager, Ecophon.

 

Ecophon har en transparent miljøprofil, og alle løsninger har markedets laveste CO2 udledning, er 100% genanvendelige og fremstillet af 70% genbrugsglas.

 

Med Ecophon til direkte montage limes lydabsorbenterne på for en nem og hurtig forbedring af akustikken. Systemet er ideelt til anvendelse i rum med lav lofthøjde eller i lokaler med eksisterende udstyr som ventilations-, lys- eller sprinklersystem.

 

“Vores løsninger til direkte montage kan bruges mange forskellige steder. I tråd med tidens trend om miljørigtige materialer leverer vi et bæredygtigt og iøjefaldende supplement til ethvert projekt,” siger Mads Søndergaard, Business Unit Manager, Ecophon.

 

Læs mere om vores systemer på ecophon.dk, herunder teknisk information,

montagehjælp og detaljerede oplysninger om bæredygtighed.

 

207296 Direct Fixing Facebook 1200x628

 

For more information:

Susie Christophersen

Salgs- og marketingassistent, Ecophon

Telefon: 3677 0909
E-mail: info@ecophon.dk

 

 

Ecophon udvikler, producerer og markedsfører akustikprodukter og -systemer, der bidrager til et godt arbejdsmiljø ved at forbedre menneskers trivsel og ydeevne. Virksomheden har selskaber i 14 lande, er repræsenteret i yderligere 30 lande og har ca. 800 medarbejdere ansat. Hovedkontoret er placeret i Sverige. Ecophon er en del af Saint-Gobain koncernen.

 

Kontaktinformation
Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Tlf:+45 36770909
Email:   Info@ecophon.dk