Nyt isoleringssystem til etage- og boligbyggeri giver en række fordele

Annonce

Nyt isoleringssystem til etage- og boligbyggeri giver en række fordele

Med det nye WeatherProof Facade System reduceres byggeperioden for etagebyggerier, planlægningen bliver nemmere, og byggeriet kan tages betydelig tidligere i brug. 

En bedre totaløkonomi

De stærke fordele ved ISOVER WeatherProof Facade System skyldes, at man med det nye isoleringssystem kan isolere bagmurselementerne i en selvstændig arbejdsproces fra bund til top og helt uafhængigt af opmuringen af skalmuren.

 

Bygningen kan lukkes tidligere end ellers, og der kan hurtigere sættes varme på bygningen. Alt indvendigt arbejde og apteringen kan påbegyndes og færdiggøres uafhængigt af vejrliget og af den udvendige opmuring.

Denne uafhængighed imellem det indvendige og udvendige arbejde sikrer enklere planlægning og gør det nemmere at overholde selv en stram tidsplan. Hele byggeperioden reduceres, og bygningen står tidligere klar til at blive taget i brug. Dermed forbedres byggeriets totaløkonomi.


Læs mere om Isolering


 

Lad ikke vejret stoppe byggeriet

Facadesystemet er vejrbestandigt og kan stå ubeskyttet mod vejrliget i op til 12 måneder. Uanset hvor dårligt vejret er. Vinterbyggeri bliver en betydelig mindre udfordring.

 

Montagen udføres hurtig og præcis og der er ingen kuldebroer. De enkelte glasuldselementer låser sig til hinanden og fastgøres til bagmuren med låsebrikker sat på murbindere, som på forhånd er støbt ind i bagmurselementerne. ISOVER WeatherProof Facade System tilpasses nemt omkring vinduer, døre hjørner mm.

Facadeelementerne har en lambdaværdi 30 mW/m K og kan kombineres med hulmursisolering λ 30, 32 eller 34.
 

En ekstra fordel

ISOVER WeatherProof Facade System er Brandklasse Euroclass A2-s1, d0 ubrændbar isolering, hvilket gør konstruktionsdetaljerne lette at løse. Det betyder samtidig, at der ved etagebyggerier over to etager ikke er behov for at etablere ekstraforanstaltninger med løbende brandteknisk afdækning af facadeisoleringen i byggeperioden. Det er en stor fordel især ved etagebyggeri.
Saint-Gobain-Ecophon

Saint-Gobain Ecophon

Ecophon er global leverandør af akustiksystemer, der bidrager til god rumakustik og et sundt indendørsmiljø med fokus på kontorer, uddannelse, sundhedsvæsenet og industriproduktionsfaciliteter.

Kontaktinformation
Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Tlf:+45 36770909
Email: