<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Eksklusive profill sninger til nyt fornemt hotel
Eksklusive profilløsninger til nyt fornemt hotel

Annonce

Eksklusive profilløsninger til nyt fornemt hotel

Københavns nye Hotel Herman K er udstyret med vinduer, skydedøre og facadepartier fra Sapa. Profil-eksperterne er glade for at have været med i hele processen.

 

Tekst af Tim Panduro

Et af de nyeste skud på den evigt voksende københavnske hotelstamme har en fortid, der ikke er helt traditionel. Hotel Herman K på Bremerholm er indrettet i en gammel transformatorstation, der med sine tykke betonmure og lamelklædte facade ellers har været en undseelig del af gadebilledet i det centrale København. 

 

Det har ikke hindret, at Hotel Herman K nu er blevet til et 5-stjernet boutique-hotel med gennemtænkte løsninger fra inderst til yderst. 

 

Vinduer, døre, facadeelementer og skydedøre er således leveret af Kolding Aluminium i samarbejde med Sapa, der er en af verdens førende leverandører af aluminiumprofilsystemer. 


– Hotel Herman K er et godt eksempel på, hvordan en bygherre kan drage fordel af at have os med i alle dele af projektet. Vi har siddet sammen med bygherre og arkitekter og fundet egnede produkter og løsninger siden projekteringsfasen, og det betyder, at processen har kunnet køre smertefrit, fortæller Jan Møller Madsen, der er salgschef hos Sapa

Læs mere om Hotel- og konferencebyggeri

Aktiv deltager

Sapa er gerne med som en aktiv deltager, når en kunde hyres ind som leverandør på et projekt, og således blev det i tilfældet Hotel Herman K.

 

– Vi har været med i alle led fra projekteringsfasen til og med montagen, siger Jan Møller Madsen. 

 

– Det er til stor fordel for kunden og det færdige projekt, at vi kan byde ind med viden om de muligheder, der er i vores produkter. I dette tilfælde var der et ønske om at få et højisoleret produkt, der er funktionsvenligt og med stor holdbarhed. Vi har deltaget i mange hotelprojekter, og derfor ved vi, hvilke produkter, der er bedst egnet, siger Jan Møller Madsen. 

Læs også interview med salgschef i Sapa Jan Møller Madsen om Artline XL: Skydedøre giver transparent elegance


Facaden er udstyret med højisolerede Sapa Thermo 86-vinduer, og adgangen til hotellet sker gennem et facadeparti fra Sapa

 

Hotel Herman K er et eksklusivt hotel, og der er derfor også blevet kælet for detaljerne i de luksuriøse penthouse-suites. 

Læs mere om Sapa

 

– Her valgte bygherren rumhøje Artline XL skydedøre, og dette eksklusive produkt fra Sapa bliver bygget ind i konstruktionerne, så karmen er skjult og glaspartiet står uforstyrret. Det stiller naturligvis nogle krav i byggefasen, som der tages højde for i projekteringen. Nu er det flotte resultat synligt for hotellets gæster, og vi er glade for at have været med til skabe den optimale løsning til dette spændende byggeprojekt, siger Jan Møller Madsen. 

 
Kontaktinformation
Sapa Building System
Julsøvej 1
8240 Risskov
Tlf:+45 86 16 00 19
Email:   system.dk@sapagroup.com