<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Sapa Tidlig r dgivning sikrer succes i byggeriet
Sapa: Tidlig rådgivning sikrer succes i byggeriet

Annonce

Sapa: Tidlig rådgivning sikrer succes i byggeriet

Et tidligt samarbejde med rådgivere giver fordele i både enkle og mere komplekse renoveringsopgaver, mener Sapa, der udvikler aluminiumsløsninger til byggeprojekter – og gerne giver ekspertråd til arkitekter og bygherrer.

Tekst af Tim Panduro


Tidlig rådgivning er første skridt mod succes 

Det er aldrig for tidligt at involvere rådgivere, når man pusler med byggeprojekter eller renoveringsopgaver.


Det mener man hos Sapa, der udvikler aluminiumsløsninger inden for blandt andet facader, vinduer og døre til både nybyggerier og renoveringer.


- Uanset, om der er tale om store og komplekse byggerier eller mere enkle byggeopgaver og renoveringsprojekter, er det en god idé at alliere sig med kompetent rådgivning så tidligt i processen som muligt, siger Torben Mortensen fra Sapa Arkitektsupport.

- Derfor tilbyder vi rådgivning inden for vores kompetenceområder allerede, når de første ideer opstår hos arkitekterne. Det sikrer, at kunderne får de bedste løsninger.
Læs mere: Jan Mølller Madsen fra Sapa: Arkitektens visioner kan sagtens overleve energirenovering

Tilpassede standarder

Sapa tilbyder projekttilpassede løsninger, men det betyder ikke, at den dybe tallerken skal genopfindes hver gang en arkitekt, entreprenør eller bygherre henvender sig. Virksomheden har nemlig en lang række standardprofiler, der kan benyttes på et utal på måder – og på tværs af modeller.

-Vore byggesystemer er ikke færdigvarer, men standardprodukter, der tilpasses det enkelte projekt, så de rækker til de fleste behov. Vi har stor erfaring i at anvende dem til at skabe løsninger inden for både store og små byggerier, så vi rådgiver naturligvis gerne om den optimale udnyttelse og kombination af vores forskellige profilsystemer, siger Torben Mortensen.

- Jo tidligere vi kommer med i processen, desto bedre kan vi rådgive om blandt andet tekniske spørgsmål, sammenbygninger, tætning, dimensionering og design. Naturligvis tilbyder vi rådgivningen, fordi vi gerne vil være en del af projekterne. Men for arkitekterne er der også en stor gevinst i at kunne trække på vore dybe specialviden, når de selv skal have overblik over samtlige aspekter i et byggeri.

Arkitekterne kan få personlig rådgivning, men derudover kan de også trække på en mængde gratis BIM-modeller, der kan hentes på Sapas hjemmeside og Sapas håndbog, der gratis kan bestilles via hjemmesiden.

- Både Sapas håndbog og BIM-modellerne er yderst populære, og det er vi selvfølgelig glade for, siger Torben Mortensen.Læs mere: Torben Mortensen fra Sapa: Tæt rådgivning sikrede perfekte løsninger til drømmehus 
Kontaktinformation
Sapa Building System
Julsøvej 1
8240 Risskov
Tlf:+45 86 16 00 19
Email:   system.dk@sapagroup.com
Sapa--Tidlig-r-dgivning-sikrer-succes-i-byggeriet