<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Sapas skydedoersloesninger vokser i popularitet
Sapa Building System

Annonce

Sapas skydedørsløsninger vokser i popularitet

Smalle profiler, enkelt design og vedligeholdelsesoptimering tiltaler mange, der ønsker et eksklusivt look på privatbyggeriet, fortæller projektrådgiver hos Sapa.

 

Tekst af Tim Panduro

Skydedøre i aluminium spiller en stadigt større rolle, når villaer og lejlighedskomplekser skyder op rundt omkring i Danmark. Det oplever man hos Sapa, der som en del af Hydro Building Systems er en af de helt store spillere inden for byggesystemer i aluminium.

Torben Mortensen, der er projektrådgiver hos Sapa, har et klart bud på, hvorfor udviklingen går i den retning.

- Vore skydedøre fra Artline- og Sapa Selection-serierne signalerer noget eksklusivt med sine smalle profiler og ubrudte glaspartier. Men samtidig er løsningerne vedligeholdelsesoptimerede og har længere holdbarhed end mange andre løsninger. Bygherrerne har fået øjnene op for den gode kombination af muligheden for at spare penge på vedligehold og tilførsel af et eksklusivt udseende til byggerierne, siger Torben Mortensen, der tilføjer, at skydedøre fra Sapa lever op til alle krav om komfort og minimering af energiforbruget.

- Vore skydedøre er klimavenlige, og der er ingen risiko for trækgener og kuldenedfald, understreger han.

Læs også: Torben Mortensen fra Sapa: Tidlig rådgivning sikrer succes i byggeriet

Fælles designlinjer
Sapas profilløsninger giver mulighed for at trække designlinjer gennem et helt byggeri, og det tiltrækker mange, fortæller Torben Mortensen.

- Vore typiske kunder i privatsegmentet vil gerne gøre lidt ekstra ud af designet. Alle Sapa-produkter bliver produceret direkte til det enkelte projekt, så bygherrens ønsker og arkitekternes visioner kan føres ud i livet, siger projektrådgiveren, der påpeger muligheden for gennemførte arkitektoniske løsninger.

- Vi leverer også traditionelle facadepartier, døre og vinduer, så man kan få et ensartet look gennem hele byggeriet. Udseendet kan tilpasses, for der findes næsten ubegrænsede muligheder i forhold til overfladebehandlinger og flerfarvede løsninger. Vi tilbyder naturligvis at være med som rådgivere i alle led af projektet, hvis bygherren ønsker det, siger Torben Mortensen.

Læs også: Drømmehus med frit udsyn i et stilrent design

Kontaktinformation
Sapa Building System
Julsøvej 1
8240 Risskov
Tlf:+45 86 16 00 19
Email:   system.dk@sapagroup.com
Sapa