<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Skyded re giver transparent elegance
Skydedøre giver transparent elegance

Annonce

Skydedøre giver transparent elegance

Skydedøre er en efterspurgt løsning, når arkitekter går efter et transparent look. Det oplever man hos vindues- og profilvirksomheden Sapa, hvis Artline-linje især er populær i mere eksklusive byggerier

Tekst af Tim Panduro

Når vor tids arkitekturhistorie skal skrives, er det helt sikkert, at et ord vil dukke op igen og igen; transparens. Både i privat- erhvervs- industri- og institutionsbyggeri er glasløsninger populære.

Det mærker man hos
Sapa, der leverer specialtilpassede vindues- og profilløsninger i aluminium ud fra et bredt produktprogram. I den mere eksklusive ende af programmet finder man Artline – et system for skydedøre til arkitekter og bygherrer, der ønsker et eksklusivt look med størst mulig transparens.

- Artline XL er en skydedørsløsning, der er efterspurgt både i privatboliger, sommerhuse, restauranter og andre steder, hvor man meget gerne vil have store åbninger med en meget lille profilandel. Det giver mest muligt lys ind i bygningen, siger salgschef Jan Møller Madsen om systemet, hvor betjeningsgrebene er integreret i profilerne, og dørfladerne bevæger sig på dobbelte køreskinner. Skydedørene kan betjenes manuelt, eller via et betjeningspanel eller smartphone    – hvis man vælger den elektriske løsning.


Underbygger arkitektens visioner
Artline XL er optimalt til nybyggerier og gennemgribende renoveringsprojekter, fordi karmene bliver bygget ind i gulv, loft og væg. Det betyder, at det eneste, man ser, er de rene glasflader og de smalle sprosser, der markerer overgangen mellem glasfelterne. Sprosserne er på blot 26 eller 38 millimeters bredde. Det ser ikke ud af meget på en skydedørsflade, der kan være op til 3,5 meter høj.

Sapa: Stadigt flere ønsker store skydedøre og glaspartier i boligen

 

Siden Artline XL blev introduceret til markedet, har Sapa oplevet stor interesse fra arkitekter og bygherrer.

- De får et eksklusivt produkt, der er med til at underbygge arkitektens visioner om lethed og transparens, samtidig med at det er højisoleret, så det opfylder alle energikrav, siger salgschefen.

- Slutbrugerne får en bygning, hvor det maksimale udsyn er kombineret med et optimalt lysindfald, og hvor grænserne mellem ude og inde nærmest bliver udvisket på grund af de store glasflader.

Kontaktinformation
Sapa Building System
Julsøvej 1
8240 Risskov
Tlf:+45 86 16 00 19
Email:   system.dk@sapagroup.com
Skyded-re-giver-transparent-elegance