<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Skyded re lukker sommeren ind men holder vinteren ude
Skydedøre lukker sommeren ind – men holder vinteren ude

Annonce

Skydedøre lukker sommeren ind – men holder vinteren ude

Skydedøre bliver stadigt mere populære, og hos skydedørseksperterne hos Sapa har man endnu engang forbedret både design, sikkerhed og isolering mod kuldestråling, blæst og regn på én af virksomhedens mest populære modeller.

Tekst af Tim Panduro


Masser af dagslys, muligheden for at åbne en hel væg mod haven eller altanen og et lettere udseende til boligen eller butiksfacaden.

Fordelene er mange ved skydedøre i stedet for eksempel almindelige altandøre – og ulemperne bliver stadigt færre, hvis man vælger den rigtige løsning. Måske er det derfor, at man hos skydedørsproducenten Sapa oplever en stigende efterspørgsel på virksomhedens produkter.

- Vi får adskillige henvendelser hver dag fra potentielle kunder, der er meget interesserede i at høre om vore løsninger, siger salgschef Jan Møller Madsen, der påpeger, at skydedøre med fordel kan anvendes, hvor der er behov for store åbninger og enkel forbindelse mellem ude- og indemiljø. 

Sapa har gjort sit for at gøre skydedøre til en oplagt løsning – næsten uanset hvor de skal anvendes. Senest har man introduceret 2160S, der er en videreudvikling af den populære 2160-dør.

- Det er en hæve/skydedør, der kan lave rigtigt store åbninger. 2160 har været på markedet i en del år, og er meget efterspurgt, og med 2160S har vi lavet en række optimeringer på både design og energieffektivitet. Den ny dør fremstilles i smallere profiler, så man har et bedre udsyn, har vi blandt andet lavet nye designhåndtag og køreskinner, så døren fremtræder elegant og glider endnu lettere end hidtil, siger Jan Møller Madsen.

Læs mere om Døre

Indbruds- og klimasikring

Skydedøre har tidligere lidt under en ringere isoleringsevne end den almindelige vægge giver. Men det bliver der løbende gjort op med i Sapas produkter, og 2160S har fået et ekstra nøk i den rigtige retning.

- Vi kan levere døren med trelagsruder med højisolering. Det giver noget nær samme energieffektivitet som en almindelig ydermur, og man vil ikke opleve varmetab eller kuldestråling fra den lukkede døre, siger Jan Møller Madsen.

Dørene kan indbrudssikres op til standard RC2. Det betyder populært sagt, at indbrudsforsøg besværliggøres så meget, at tyven ofte vælger at opgive sit ærinde. Skydedøren kan også leveres med lydruder, der reducerer udefrakommende støj.

2160S-skydedørene kan leveres med op til 3,1 gange 2,8 meter store oplukkelige felter, og ligesom Sapas øvrige produkter kan de leveres i stort set alle farver og med både mat, blank og strukturlakeret overflade.
Kontaktinformation
Sapa Building System
Julsøvej 1
8240 Risskov
Tlf:+45 86 16 00 19
Email:   system.dk@sapagroup.com