<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Skyded re med smalle profiler giver uforstyrret udsigt
Skydedøre med smalle profiler giver uforstyrret udsigt

Annonce

Skydedøre med smalle profiler giver uforstyrret udsigt

Der er stor interesse for skydedørs- og aluminiumsløsninger i private hjem, fortæller marketingansvarlig for Sapa efter hjemkomst fra Nordbygg-messen i Stockholm

Tekst af Tim Panduro

Når lejligheder og villaer af den mere eksklusive slags skal nybygges eller opgraderes, er lysindfald og udsigt ofte i fokus. Bygherrer og arkitekter ønsker store ubrudte glasfelter, og det kan give udfordringer hos mange leverandører af vinduespartier og skydedøre.

 

Det ved man hos Sapa, der leverer aluminiumsløsninger inden for blandt andet skydedøre og foldedøre til både virksomheds- og privatbyggeri. Da Sapas byggesystemer består af aluminiumprofiler både udvendigt og udvendigt, så opnår man en meget stor styrke selv med smalle profiler. Og det er helt afgørende for at kunne imødekomme ønsket om de store glasfelter.

 

Interessen for Sapas løsninger er stadigt stigende. Det mærkede marketingansvarlig Laurent Heindorff, da han deltog på Nordens største ejendoms- og byggemesse Nordbygg i april.


- Vores stand var indrettet som en behagelig dagligstue, hvor man kunne opleve vores produkter i den kontekst, de skal anvendes. Vi fik meget positive tilbagemeldinger fra kunder og arkitekter, der bliver mere og mere opmærksomme på alle de ekstra muligheder, som man opnår ved at projektere sine døre og vinduer i Sapas aluminiumsystemer, siger Laurent Heindorff.Læs mere om Døre 

Lækre løsninger

Det er især boligserien Sapa Selection, der vækker interesse blandt arkitekter og bygherrer.


- Det er en lidt mere eksklusiv serie, der har fokus på, at vedligeholdet skal være minimalt, mens funktionen skal være i top. Senest har vi introduceret vores 2160S skydedør, hvor profilerne har ned til 36 mm sigtbredde. Vi kan derfor levere lækre løsninger med skydedøre helt op til 320 cm i højden med uforstyrret udsigt, siger Laurent Heindorff.


Tidligere har skydedøre og store glaspartier været ensbetydende med kuldestråling og alt for voldsom solpåvirkning. Men sådan er det ikke længere.


- Isoleringsgraden er helt i top, for vores produkter er tilpasset det nordiske klima. For eksempel lever de op til 2020-kravene i det danske bygningsreglement, siger den marketingansvarlige.


Han påpeger samtidigt, at alle Sapa-produkter bliver produceret direkte til det enkelte projekt – der er aldrig tale om hyldevarer. Det vil sige, at bygherrers ønsker og arkitekternes visioner i reglen kan føres ud i livet uden problemer. Og for slutbrugeren gives der også fuld tryghed, når det handler om både kvalitet og sikkerhed.

- Vi går aldrig på kompromis, når det handler om produkternes holdbarhed, og produkterne kan indbrudssikres, så de lever op til forventningerne, afslutter Laurent Heindorff.

 

Kontaktinformation
Sapa Building System
Julsøvej 1
8240 Risskov
Tlf:+45 86 16 00 19
Email:   system.dk@sapagroup.com
Skyded-re-med-smalle-profiler-giver-uforstyrret-udsigt