<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Tidlig r dgivning er vigtigt p vejen mod succes
Tidlig rådgivning er vigtig for succes

Annonce

Tidlig rådgivning er vigtig for succes

Sapa markedsfører energieffektive byggesystemer i aluminium, og man giver rådgivning til arkitekter og bygherrer allerede fra de første skitser. Det giver enorme fordele i planlægningen af byggeriet, fortæller Morten Simonsen fra Sapa arkitektsupport.

Tekst af Tim Panduro     

Der er forskellige veje til succes i et byggeprojekt. Men en af de sikreste er et tæt samarbejde og en god rådgivning, der starter så tidligt i processen som overhovedet muligt. Det mener man hos Sapa, der er global systemleverandør af moderne aluminiumsløsninger inden for blandt andet facader, vinduer og døre. Derfor sætter Sapa solidt ind med rådgivning til både bygherrer og arkitekter.
 
– Vi tilbyder rådgivning, allerede når de første ideer opstår hos bygherrer og især arkitekter. På den måde kan vi sikre, at kunderne får de bedste løsninger, siger Morten Simonsen, der er arkitekt-rådgiver hos Sapa.
 
Sapa rådgiver ud fra de tekniske og praktiske ønsker, der er til byggeriet, så løsningerne kan blive skræddersyet efter bygherrens og arkitektens ønsker. 

– Vi sælger ikke færdigvarer, men vi har derimod udviklet byggesystemer, der kan tilpasses det enkelte byggeri. Derfor involverer vi os gerne i projekterne, og vi rådgiver blandt andet om tekniske spørgsmål, sammenbygninger, tætning og dimensionering. Vi har en stor erfaring omkring, hvad der er muligt, og vi har en lang række referenceprojekter, siger Morten Simonsen.

– Vi har en interesse i at blive en del af projekterne, men det er også en stor gevinst for arkitekterne. De sidder med alle facetter af et byggeri, og derfor er det godt for dem at trække på vores dybe kendskab til aluminiumsløsninger. Vi er en international organisation med stor teknisk indsigt, og vi kender alle branchens muligheder og nyskabelser. Den ekspertise deler vi selvfølgelig gerne ud af.Læs mere om Facader


3D-modeller

Arkitekter finder også support på hjemmesiden for Sapa Building System, der giver overblik over alle markedsførte systemer og fungerer som et projekteringsværktøj med detaljer og DWG-filer til download. Her finder man også BIM-modeller, som gratis kan downloades og integreres i arkitekternes egne visualiseringer. De er meget nyttige og populære, da de indeholder en lang række tekniske specifikationer, fortæller Morten Simonsen.
 
– Det er også værd at bemærke, at Sapa stadig tilbyder deres populære store håndbog, hvor man får et samlet overblik over byggesystemer og vigtig tilhørende viden. Den er helt unik og kan bestilles gratis via vores hjemmeside, afslutter arkitektrådgiveren.

 

Kontaktinformation
Sapa Building System
Julsøvej 1
8240 Risskov
Tlf:+45 86 16 00 19
Email:   system.dk@sapagroup.com
Tidlig-r-dgivning-er-vigtigt-p--vejen-mod-succes