<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> fremtidens byggesystem
Sapa Fremtidens byggesystem

Annonce

Sapa Fremtidens byggesystem

Med større og større krav til varmeisoleringen er det ikke lige meget hvilke vindues- og dør systemer man vælger. Hos Sapa Building System skaber man produkter med øje for fremtidens udfordringer.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg

 

Der sættes hele tiden højere isoleringskrav til nye byggerier. Der fastsættes ved lov at der skal isoleres bedre, men også forbrugerne stiller på eget initiativ krav hertil.

 

Sapa Building System arbejder for, at disse krav kan opfyldes samtidigt med, at arkitekter og bygherrer kan have frihed til at vælge præcist de systemer, der passer til deres byggeri og æstetiske ønsker.

 

Stærkere og bedre

Hos Sapa Building System har man valgt at lancere en ny række produkter under navnet Sapa Thermo 86. Fælles for disse produkter, der anvendes til døre, vinduer og glaspartier, er at de alle uden problemer lever op til nuværende og kendte fremtidige isoleringskrav og har en særdeles stærk og stabil konstruktion.

 

Jan Møller Madsen fra Sapa Building System udtaler følgende om de nye Sapa vinduer:

 

- Vi har med vores produkter taget et stort og innovativt skridt fremad. De nye vinduer er isoleret med 42 mm polyamidlister, hvilken er 12 millimeter mere end vores hidtidige løsning. Udover den mærkbart øgede isoleringsevne, giver det en stærkere og mere stabil konstruktion.

 

Produkterne lever uden problemer op til de nye 2020-krav i BR2015 og vi er stolte af at kunne sige at de præsterer de højeste niveauer af luft- og regntæthed.

 

Fleksible systemer

De nye produkter bygger alle på det samme basissystem. Men det betyder ikke, at udtrykket behøver at være det samme:

 

- Vi arbejder med en grundkonstruktion som kan suppleres med yderligere egenskaber. For både vinduer og døre kan der tilvælges ekstra isoleringsegenskaber. Uanset hvilken løsning man ønsker vil designet dog stadig være skarpt og udtrykket ens.

 

Selv med vores branddørssystemer er vi konsistente i designet, så de ligner vores andre døre og glasvægge. Dertil benytter vi også skjulte hængsler, hvis det ønskes, på døre og vinduer, hvilket også giver mulighed for fleksibilitet indenfor design og udtryk, udtaler Jan Møller Madsen.

 

Der er desuden frit valg i et næsten ubegrænset udvalg af kulører, såvel anodisering som pulverlakering. De fleksible systemer og den grundlæggende gode isoleringsevne gør, at uanset hvilket system man vælger, kan det tilpasses bygherrerne og arkitekternes behov.

 

Det er altså blevet nemmere og mere enkelt at vælge kvalitetsvinduer og dørsystemer samtidigt med, at man har alverdens valgmuligheder indenfor farve og design.

Kontaktinformation
Sapa Building System
Julsøvej 1
8240 Risskov
Tlf:+45 86 16 00 19
Email:   system.dk@sapagroup.com