<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> skydedoere
Skydedøre og store vinduespartier til private boliger

Annonce

Skydedøre og store vinduespartier til private boliger

Store glaspartier i skydedøre bliver mere og mere populære i privatboligen, og med en ny produktserie får man et elegant og samtidig holdbart og vedligeholdelsesoptimeret resultat.

 

Tekst af Annika Lillelund

 

Hos Sapa Building System, som er Nordens ledende leverandør af aluminiumsbaserede byggesystemer, oplever man et stigende ønske om at få store vinduespartier ind i den private bolig. Fra at være forbeholdt de store prestigebyggerier, har Sapa Building System nu gjort de store glasløsninger tilgængelige for private boligejere.Sapa Building System har introduceret serien Sapa Selection, som er en serie af eksklusive produkter til klimaskærmen i glas og aluminium. Flere af produkterne lever isoleringsmæssigt op til kravene til passivhuse, så kunderne får en optimal varmeisolering og dermed en energioptimal løsning. Om serien forklarer sales manager hos Sapa Building System, Jan Møller Madsen:

 

- Vi vil gerne have meget lys heroppe i Norden, og her tilbyder Sapa Selection-serien en lang række energieffektive løsninger, som nærmest ophæver grænsen mellem ude og inde. Vi oplever, at kunderne efterspørger store glasåbninger i boligerne, og de vil gerne have de store ubrudte panorama-views, siger Jan Møller Madsen og fortsætter:

 

 

Læs mere:

Glas & Facader

 

 

-  En model som vores eksklusive designskydedør Artline har meget diskrete profiler, som giver et let udseende. Sapa Selection er således målrettet slutbrugerne, hvor især udseende og design har en stor betydning.

 

 

 

Minimalt vedligehold ved aluminium

Netop aluminium har en lang levetid samt et minimum af vedligehold, og det tiltaler især de private boligejere, forklarer Jan Møller Madsen:

-  Vi oplever et klart ønske om overflader, som kræver et minimum af vedligehold, og det lever vores pulverlakerede aluminiumsystemer op til. Folk vil ikke have løsninger, som kræver vedligehold hver sommer, og her har et materiale som aluminium virkelig sine klare fordele.

 

Specialtilpasninger i det uendelige

Med Sapa Selection skal man ikke lade sig begrænse, for alt specialtilpasses både i størrelser, overflader og farver:

- Vi har ikke nogen standardstørrelser, for Sapa Selection består af byggesystemer, hvor alt kan sammensættes individuelt med profilvalg, farver og overflader. Vi har et standard farvesortiment på over 100 RAL-farver, men alle kulører kan i realiteten vælges, slutter Jan Møller Madsen.

Kontaktinformation
Sapa Building System
Julsøvej 1
8240 Risskov
Tlf:+45 86 16 00 19
Email:   system.dk@sapagroup.com