Fuldt integreret og skjult opluk til facadesystem med høj stabilitet og bedste U-værdi på markedet

Annonce

Fuldt integreret og skjult opluk til facadesystem med høj stabilitet og bedste U-værdi på markedet


I de seneste år har der været tiltagende krav til lyd- og varmeisolering, højere stabilitet og bedre U-værdier, så vinduesprofilerne er blevet bredere og bredere. Det har virket som om, at de tekniske krav har været uforenelige med et elegant og strømlinet design. Nu er det dog lykkedes for Schüco at forene ønsket om slim line profiler med den højeste grad af funktionalitet og optimal isoleringsevne med sin revolutionære opluksløsning i facaden FWS 60 CV (Concealed Vent). Det innovative system giver maksimal transparens ved at “smelte” vinduesrammen sammen med den bærende del. Man kan dermed ikke se forskel på faste og oplukkelige felter udefra. På indersiden kan man genkende oplukkene på en smal skyggefuge samt grebene.

 

To byggedybder kombineret med den individuelt tilpassede tilslutning til råhuset giver forskellige indbygningsmuligheder ved en meget enkel montageproces: fra klassiske vinduesbånd og glasfacader til enkeltstående vinduer. 

Schüco FWS 60 CV er en visuel elegant opgradering med fremragende U-værdier, hvad end der er tale om renovering eller nybyggeri.

Kontaktinformation
Schüco International KG
Stamholmen 157, 3
2650 Hvidovre
Tlf:+ 45 36 34 22 00
Email:  
Fuldt-integreret-og-skjult-opluk-til-facadesystem-med-h-j-stabilitet-og-bedste-U-v-rdi-p--markedet