Mange muligheder stiller store krav til rådgivningen

Annonce

Mange muligheder stiller store krav til rådgivningen

Glasfacader kan i dag have mange tekniske og æstetiske egenskaber, og hos Schüco gør man en dyd ud af at kombinere de to egenskaber. Ved at kortlægge forventningerne og kravene til facaden, kan Schüco allerede fra projekteringsfasen, hjælpe med at nå frem til den helt rigtige facadeløsning.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg

 

Vor tids glasfacader har nogle utrolige egenskaber, hvad angår sundhed, sikkerhed og bæredygtighed, men også i forhold til de mange muligheder inden for kreative designs, er udviklingen gået hurtigt. Aldrig før har bygherrer og arkitekter haft så stor en designfrihed. Det giver mulighed for eksempelvis at skabe lyse arbejdsmiljøer eller opholdsrum, hvor komforten og trivslen er i højsædet.

 

En grundig rådgivning

Men den store designfrihed kan naturligvis også skabe forvirring, da man kan miste overblikket i det store hav af muligheder. Netop denne udfordring kender Schüco til, der netop fokuserer på at rådgivningen når arkitekter og bygherrer søger at nå i mål med den optimale facadeløsning, hvad end den er i glas, aluminium eller stål:

 

- Schücos styrke er at vi har alt, og hvis ikke vi har det, ja så skal det opfindes. Men man kan jo miste overblikket når alle muligheder er åbne. Derfor er vi i Danmark stærkt repræsenteret med en stab af kompetente rådgivere, der alle har siddet blandt de udførende, og som er klar til at rådgive om hvilke løsninger, der bedst opfylder kundens ønsker og krav, forklarer Søren H. C. Sørensen, der er byggeteknisk rådgiver hos Schüco Danmark.

 


Læs mere om Glas og Facader

 

Et sikkerhedsperspektiv

Hvad angår sikkerheden, kan glasfacader med brandhæmmende elementer forhindre brand og røg i at sprede sig i og uden for bygningen og øger betragteligt brugerens sikkerhed. Er der nogle særlige sikkerhedskrav til en bygning imod eksempelvis indbrud, skud og eksplosioner, findes der glasfacader med enten aluminium- eller stålprofiler som har specielle og gennemtestede egenskaber:

 

- Vi har markedets største testcenter og går som princip op i at vores produktion er så gennemsigtig som muligt. Dermed er man sikker på at man får elementer i den bedst mulige kvalitet. Søger man en løsning der højner den generelle sikkerhed, måske med sigte på terrorsikring, arbejder vi hårdt for at man stadig kan få en facade, der er æstetisk i sit udtryk, afslutter Søren H. C. Sørensen.

 

Læs også: Nyt dørstyringssystem øger sikkerhed og komfort

Kontaktinformation
Schüco International KG
Stamholmen 157, 3
2650 Hvidovre
Tlf:+ 45 36 34 22 00
Email:  
Mange-muligheder-stiller-store-krav-til-r-dgivningen