<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Modulskorstene
modulskorstene

Annonce

modulskorstene

Skorstenselementer med masser af muligheder. Byggesæt gør det nemt at integrere skorstenen i husets arkitektur. Elementer af isolerende materialer sikrer lang levetid, let optænding i ildstedet og maksimal sikkerhed.

 

Der findes elementer til alle formål, store som små. Det er uanset om du skal have et fyr til træpiller, en brændeovn, en åben pejs osv. Modulelementerne er lette at bestille, lette at samle og sikrer let og problemfri funktion i mange år.

 

For at gøre det nemt at gøre det rigtigt, køber du et komplet byggesæt med alt nødvendigt tilbehør. Det forenkler byggeriet, uanset om man selv bygger eller man får en håndværker til det.

 

Du kan læse mere om vores forskellige modulskorstene på vores hjemmeside:
Modulskorstene fra Schiedel ISOKERN

Schiedel-ISOKERN

Schiedel ISOKERN A/S

Schiedel ISOKERN har sin oprindelse i det danske firma ISO-KÆRN, der blev grundlagt i 1950 af skorstensfejermester Reinholdt Christensen. ISO-KÆRN skiftede sidenhen navn til det mere internationale ISOKERN, og voksede gennem årene til en betydelig eksportvirksomhed. I 2001 blev ISOKERN opkøbt af den tyske skorstensproducent Schiedel GmbH & Co. KG.

 

Schiedel GmbH & Co. KG er i dag ejet af den nyetablerede BMI Group, som står for firmaerne Braas, Monier og Icopal

 

Schiedel ISOKERN er den seriøse samarbejdspartner der kan levere skorstensprodukter, nøje tilpasset de enkelte landes specifikationer og fremtidens krav.

Kontaktinformation
Schiedel ISOKERN
Industrivej 23
7470 Karup J
Tlf:+45 70 10 20 11
Web:
Email:   salg@schiedel.dk